ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η ΓΓΙΦ για την καταδικαστική απόφαση της ΗριάνναςH Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) ζητά την άμεση επίσπευση της καθαρογραφής της επίμαχης καταδικαστικής απόφασης που εκδόθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της  Αθήνας, την 1η Ιουνίου 2017, καθώς και του σκεπτικού της και τον επείγοντα και κατά προτίμηση προσδιορισμό της κατ’ έφεση δίκης, ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας για τη διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης για την Ηριάννα.

Διότι, με κανένα τρόπο δε μπορούν να ποινικοποιούνται οι φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και μάλιστα με μοναδικό στοιχείο ένα μερικό γενετικό υλικό, του οποίου η εγκυρότητα έχει αμφισβητηθεί ευθέως από την επιστημονική κοινότητα και το οποίο δε μπορεί να επανελεγχθεί από την πλευρά της κατηγορουμένης, παραβιάζοντας τα ουσιαστικά και δικονομικά της δικαιώματα.
Ουσιαστικά, η Ηριάννα «ενοχοποιήθηκε» για την σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος, αν και κατηγορούμενος, αθωώθηκε ομόφωνα, ενώ η ίδια καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών χωρίς αναστολή.
Η εν δυνάμει αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίων όλων μας και μας αφορά όλους και όλες.
Άλλωστε, καμία γυναίκα δε μπορεί να στέκεται αδιάφορη μπροστά στο δικαστικό «γολγοθά» μιας νεαρής και πολλά υποσχόμενης επιστημόνισσας, που προσπαθεί επί σειρά ετών να αποδείξει την αθωότητά της.
Βάσει αυτών, ως γυναίκες υψώνουμε μαζικά τη φωνή συμπαράστασής μας και ζητούμε για άλλη μια φορά την άμεση επανεξέταση της υπόθεσης αυτής. Ζητούμε να χυθεί άπλετο φως στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης και την απονομή ουσιαστικής δικαιοσύνης. Ας μην επιτρέψουμε να καταστραφεί η ζωή μιας νέας κοπέλας, γιατί κάθε χαμένη ζωή συνιστά υπόθεση όλων μας.
Η συμπαράσταση της ΓΓΙΦ είναι πράξη βαθύτατης πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης, ενώ δηλώνουμε τη βέβαιη πεποίθηση και εμπιστοσύνη μας στους δικαστικούς λειτουργούς, που θα αποκαταστήσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ηριάννας, αθωώνοντάς την.
Δημοσίευση σχολίου