ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ρ. Αντωνοπούλου: Κόλαφος η απορύθμιση της εργασίας

Επίθεση κατά της συγκυβέρνησης ΝΔ με ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία χαρακτηρίζονται ως «κόλαφος για την κυβέρνηση» τα στοιχεία μιας έρευνας που υποστηρίζει ότι τριπλασιάστηκε η τάση φυγής νέων στο εξωτερικό, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου σχολιάζει:


«Κόλαφος είναι η κατακρήμνιση του ΑΕΠ, η εκτόξευση της ανεργίας στο 27% και η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας που προκάλεσε η διακυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ανεργία στους νέους από 55% που ήταν τον Απρίλιο του success story των Σαμαρά-Βενιζέλου (2014), σήμερα βρίσκεται στο 45,5%. Η ΝΔ δε λέει κουβέντα για αυτό.

Τηρεί σιγή ιχθύος, όταν τα μηνιαία στοιχεία καταγράφουν πτώση της ανεργίας και αύξηση της απασχόλησης. Σπεύδει όμως, χαιρέκακα, να αναδείξει οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Είναι καιρός να αντιληφθούν οι κύριοι της ΝΔ ότι πλέον η οικονομία αλλάζει. Η ρητορική της καταστροφολογίας που έχει επιλέξει μέρα με τη μέρα αποδυναμώνεται. Η ελληνική κοινωνία έχει μνήμη και ξέρει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δημοσίευση σχολίου