ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Ανάγκη χρηματοδότησης της Ανάπτυξης


Την ανάγκη να υπάρξει ισχυρός προϋπολογισμός για την ανάπτυξη τόνισε ο πρωθυπουργός, Άλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή του συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Γκύντερ Έτινγκερ΄.


Σύμφωνα με δελτίο τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση ο κ. Έτινγκερ ενημέρωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό σχετικά με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προϋπολογισμό της Ένωσης στην επόμενη περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας ισχυρός προϋπολογισμός με προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της σύγκλισης, της ανάπτυξης, της κοινωνικής Ευρώπης, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα θα συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη συζήτηση για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ.
Δημοσίευση σχολίου