ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αχτσίογλου: Θα βάλουμε οριστικό τέλος στις «Μανωλάδες

«Σύντομα, θα φέρουμε προς ψήφιση στη Βουλή ένα σύνολο ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας, ένα συνολικό σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της αδήλωτης, της υποδηλωμένης εργασίας και της απλήρωτης εργασίας, ένα πλαίσιο που θα θέτει κανόνες και στις αγροτικές εργασίες, βάζοντας, έτσι, ένα οριστικό τέλος στις «Μανωλάδες».

Αυτό προανήγγειλε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της ομιλίας της, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργείο. «Στη βάση αυτών των θεσμικών παρεμβάσεων, ισχυροποιείται και αναβαθμίζεται το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) στον βασικό θεσμικό μηχανισμό για την παρέμβαση στην αγορά εργασίας και τη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: