ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Αθλιότητες Μπογδάνου κατά του Πρωθυπουργού
Συγγνώμη από τον ΣΚΑΪ - ΣΥΡΙΖΑ: Κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά!


Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη για τις «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του Κ.Μπογδάνου» για τους «απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του πρωθυπουργού», εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός χαρακτηρίζει ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές που έκανε ο δημοσιογράφος στην σημερινή του εκπομπή όπου έφθασε στο απίστευτο σημείο μιλώντας για την επίθεση κατά Λουκά Παπαδήμου να πει ότι χτυπήθηκε από "πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Το Μαξίμου για την αθλιότητα Μπογδάνου
 
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχετικά με τις δηλώσεις Μπογδάνου για «πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού» αναφορικά με την επίθεση με παγιδευμένη επιστολή στον Λουκά Παπαδήμο.

«Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

«Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου