ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η συντρ. Λόλα τους έκανε να ομονοήσουν μετά θάνατό της!



Στη Βουλή έφθασε η είδηση του θανάτου της αείμνηστης συντρόφισσας Λόλας Λάκκα-Χατζηιωάννου. 

Με ένα λιτό σχόλιο ενημερώνει για το θέμα η σημερινή εφημερίδα ΑΥΓΗ, στα σχόλιά της, υπό τον τίτλο: «Ζωντανή ιστορική μνήμη».
Ο ανώνυμος συντάκτης του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, γράφει για την συντρόφισσα, από το Αθαμάνιο Άρτας, που όμως τη θεωρούσαμε Πατρινοπούλα, αφού ήρθε στην Πάτρα το 1975, όπου παντρεύτηκε  και έζησε 42 χρόνια εδώ:

«Εμφανή η φόρτιση του Αλ. Τσίπρα, όταν ζητούσε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να διορθώσει το "ιστορικό ατόπημα" κατά της Αριστεράς, στην οποία χρέωνε βία και τρομοκρατία «ξεπλένοντας» τη ΧΑ. Εκτός από την ιδεολογική αφετηρία, οφείλεται και στο γεγονός ότι χθες το απόγευμα έφυγε για λίγο από τη Βουλή για να παραστεί, στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων, στην εξόδιο ακολουθία της Λόλας Λάκκα - Χατζηιωάννου, μίας 77χρονης από τα χωριά της Άρτας, που είχε νιώσει στο πετσί της οικογένειάς της τη μετεμφυλιακή βία.
Νοιώθοντας την ηθική υποχρέωση να αποχαιρετήσει μία στενή φίλη της οικογένειάς του, (σ.σ.: προφανώς ο συντάκτης δεν γνωρίζει ότι ήταν εξαδέλφη του Αλ. Τσίπρα η αείμνηστη) ο Αλ. Τσίπρας ξανάφερε στο μυαλό του όλη την ιστορία των διώξεών και έτσι απαίτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ αυτή την, μερική έστω, αναδίπλωση στην οποία υποχρεώθηκε...».

Σημείωση Istologiou: Ο Κυρ. Μητσοτάκης, προφανώς κατάλαβε την κυνικότητα της διαπίστωσής του για την Αριστερά και αναδιπλώθηκε. Έτσι απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, του είπε: «Η Χρυσή Αυγή κύριε Τσίπρα, είναι μία αποκρουστική, νεοναζιστική οργάνωση, της οποίας η συμπεριφορά όντως έχει στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης. Καλύπτεσθε;».

Και με το θάνατό της, λίγο προ της ταφής της η συντρόφισσα Λόλα, κατάφερε να ομονοήσουν εναντίον του νεοναζισμού, οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές παρατάξεις της Δημοκρατίας μας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: