ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Π. Ρήγας: Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Αδ. Γεωργιάδη



Μνήμη Τεμπονέρα

σήμερα από Ρήγα

«ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»



«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη» κατήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας απευθυνόμενος στη Ν.Δ. 

Αναφερόμενος στη στάση της χθες στη Βουλή κατά τη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι: «Δεν γίνεται να παραχαράσσουμε την ιστορία και να λέμε ότι ήταν η άκρα Αριστερά που ευθύνεται για την τρομοκρατία. Να μην θυμίσουμε τι είχε γίνει επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης τα προηγούμενα χρόνια με τον Μπελογιάννη και με μια σειρά ανθρώπων που ήταν στις φυλακές και δολοφονήθηκαν ή αργότερα με τον Τεμπονέρα».

Στην πραγματικότητα όπως εξήγησε ο κ. Ρήγας αυτό που επεδίωκαν ήταν «να κάνουν σόου επί άλλων θεμάτων γιατί δεν έχουν γραμμή αφού έχασαν στα πάντα».

Τέλος ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «αλλεργία στο κοινωνικό κράτος και στο Δημόσιο που επιδεικνύουν  κάποιοι συνεπάγεται μια σαφή διαφορετική αντίληψη και αυτό έχει να κάνει με τα νέα μέτρα για να παραγραφούν τα χρέη των ανασφάλιστων ήταν ένα μόνο παράδειγμα από τα ποτελέσματα του ανάλγητου κράτους του νεοφιλελευθερισμού τα προηγούμενα χρόνια.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου

«Xθες χάθηκε μία σοβαρή ευκαιρία, για να συζητηθούν τα αποτελέσματα του Eurogroup με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα, αλλά κυρίως να συζητηθούν οι προοπτικές για την οικονομία, που ανοίγονται μετά από αυτή την απόφαση και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επόμενη περίοδο, ώστε να επιβεβαιωθεί η ανάκαμψη της οικονομίας και η σταθερότητά της», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έγινε χθες στη Βουλή.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» η ίδια τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα επένδυσε με όλους τους τρόπους στην καταστροφολογία και την αποτυχία της διαπραγμάτευσης, χθες αποφάσισε αντί να συζητήσει κυρίαρχα για την οικονομία, να συζητήσει για όλα τα άλλα, για όλα όσα ο κ.Μητσοτάκης θεώρησε ότι επικοινωνιακά θα είναι πιο δυνατά για τον ίδιο και το κόμμα του».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κικίλια

«Τα χυδαία ψέματα και οι εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε την πραγματικότητα ούτε τη μνήμη των πολιτών», επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, και τονίζει πως αυτές επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος.

«Σε μια άθλια επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ», αναφέρει στην ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Μετά τη χθεσινή τραγική εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, όπου δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα έστω στοιχειώδες σχέδιο για τη χώρα, ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος».



Δεν υπάρχουν σχόλια: