ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Μια ακόμη κοινωνική προσφορά της ΓΓ Ισότητας ΦύλωνΣτις γυναίκες πρόσφυγες

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) όχι μόνο δεν εξαιρεί τις γυναίκες πρόσφυγες από τις πολιτικές της, απεναντίας, θέτοντας τις ίδιες και τα παιδιά τους στο επίκεντρο των δράσεών της, εμπλουτίζει διαρκώς τις πρωτοβουλίες της υπέρ της εξάλειψης των ανισοτήτων που βιώνουν.


 Ταυτόχρονα, ενισχύει την προσπάθειά της να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας τους, για όσο παραμένουν στη χώρα μας.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά και είδε από κοντά την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των γυναικών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει στις γυναίκες πρόσφυγες υφάσματα, τα οποία οι ίδιες αξιοποιούν, ράβοντας ρούχα σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο, που έχουν διαμορφώσει.

Σε συνέχεια της παραπάνω πρωτοβουλίας, στις 30/6/2017, συνεργάτιδες της Γενικής Γραμματέα, επισκέφθηκαν το εν λόγω Κέντρο και προσέφεραν στις γυναίκες πρόσφυγες υφάσματα, με στόχο να συνεχίσουν την ενδιαφέρουσα αυτή δραστηριότητα, για την οποία η Γενική Γραμματέας είχε ενημερωθεί από τις ίδιες, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στο Κέντρο.

Οι γυναίκες δεν έκρυψαν τη χαρά τους από την παραπάνω προσφορά, ενώ η ΓΓΙΦ θα συνεχίσει να προτάσσει το αλληλέγγυο προφίλ της, συμβάλλοντας -όπως μπορεί- στην αναβάθμιση της ποιότητας των γυναικών προσφύγων εν γένει.

Η ΓΓΙΦ  ευχαριστεί θερμά τη Βιοτεχνία Υφασμάτων ΕΛΜΕΤ για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα της  για την εν λόγω κοινωνική προσφορά και ιδιαίτερα τον κύριο Σίνα Χρήστο για την άριστη συνεργασία του με τα στελέχη της ΓΓΙΦ.
Δημοσίευση σχολίου