ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Συμμετοχή στην Westia 2017 με αντιευρωπαϊκή κελεμπία!



Ανδρέας Παπανικήτας.




Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας μιλώντας στη φετινή κλαδική έκθεση Westia 2017, στην οποία συμμετέχει η Δημοτική Επιχείρηση,  με  ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο Περίπτερο ανέφερε:




«Η παρουσία της ΔΕΥΑΠ στην έκθεση της Westia 2017, έχει σκοπό τη άμεση και ζωντανή ενημέρωση και πληροφόρηση των χιλιάδων επισκεπτών, για τη βασική πηγή ζωής, το νερό, που αποτελεί πολύτιμο κοινωνικό αγαθό».



Και τονίζοντας την αντιευρωπαϊκή αντίληψη, που διακατέχει τον πολιτικό χώρο, από τον οποίο προέρχεται, έκανε ανεπίσημο απολογισμό δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΠ, αλλά αποσιώπησε ότι η Πάτρα κινδυνεύει από λειψυδρία, εξ αιτίας της λάθους πολιτικής που ακολουθείται εκ μέρους της Επιχείρησης, στην διαχείριση του νερού, όπως επίσης δεν ανέφερε λέξη για τις όλο και πιο συχνές  διακοπές νερού, αν και βρισκόμαστε στην Άνοιξη!



Επέλεξε να παρουσιαστεί με αντιευρωπαϊκή κελεμπία και πει ότι:



«Ο Δήμος Πατρέων και η ΔΕΥΑΠ, -παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προκαλεί η στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του νερού και υλοποιείται σταθερά και διαδοχικά από όλες τις κυβερνήσεις στη χώρα μας,- εξασφαλίζουν καθαρό νερό, ποιοτικά ελεγμένο και φθηνό, για την κάλυψη όλων των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

Η δική μας σταθερή επιλογή, είναι: Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς νερό.



Η ΔΕΥΑΠ παρέχει νερό σε 300.000 περίπου κατοίκους, διαχειρίζεται 141.500 υδρόμετρα, λειτουργεί 2 διυλιστήρια επεξεργασίας νερού,  97 γεωτρήσεις και αντλιοστάσια και 1.000 χιλιόμετρα δικτύου ύδρευσης.



Η τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΠ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, επικεντρώνεται στη μείωση της τιμής του νερού στις μικρές και μεσαίες καταναλώσεις.



Σε αυτή την κατεύθυνση, απαλλάσσονται πλήρως οι εγγεγραμμένοι στην Τράπεζα Τροφίμων και οι σιτιζόμενοι από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, οι οικογένειες που γειτνιάζουν στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας και στον Βιολογικό Καθαρισμό, ενώ στο μειωμένο τιμολόγιο, έχουν ενταχθεί όσοι έχουν αναπηρία άνω του 67%, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι και μακροχρόνια άνεργοι.


Ο συνολικός αριθμός των οικογενειών της πόλης μας, που απαλλάσσονται ή έχουν μειωμένο τιμολόγιο, ξεπερνούν τις 3.000».


Στα εγκαλινια της Έκθεσης και του δημοτικού Περιπτέρου, που έγιναν από τον σ. Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, συμμετείχαν οι βουλευτές Αχαΐας Κ. Σπαρτινός του ΣΥΡΙΖΑ, και ο ανεξάρτητος κ. Φωτήλας, ο περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλο, αντιδημαρχοι Πατρέων κ.α.





Δεν υπάρχουν σχόλια: