ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΔΕΥΑΠ: Με στενά γοβάκια, αν και είναι κάποιας ηλικίας


Πενήντα εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, καταλήγουν στη θάλασα του Αλισσού κάθε χρόνο, διότι ο Δήμος Πατρέων αρνείται την διαδημοτική συνεργασία, που θα αναλάβει τη διαχείριση των υδάτων των Φραγμάτων Πείρου-Παραπείρου και της Βαλμαντούρας! Και η Πάτρα μονίμως βρίσκεται υπό το άγχος της αναζήτησης νέων πηγών... Στη φωτογραφία ο ποταμός Πείρος, που ρέει αδιάκοπα, αλλά αυτό ούτε που λαμβάνεται υπόψη από τους δογματικούς που διοικούν την πόλη της Πάτρας! 


Ανδρ. Παπανικήτας σε ρόλο Μπερτόδουλου: Η διαχείριση του Φράγματος Πείρου από Α.Ε. ή από Διαδημοτική Επιχείρηση (φορέα), θα έχει ως αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση του νερού!


 «Η διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παράπειρου, πρέπει να γίνει από Εθνικό, Δημόσιο Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων, που θα χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα σχεδιάζει, θα προσλαμβάνει προσωπικό, θα υλοποιεί το έργο της ορθολογικής διαχείρισης και θα μπορεί να εξασφαλίσει χωρίς νέες επιβαρύνσεις, νερό φθηνό και υγιεινό και θα καλύπτει τις ανάγκες όλων».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας Ανδρέας Παπανικήτας, μιλώντας  στη φετινή κλαδική έκθεση Westia 2017, στην οποία συμμετέχει η Δημοτική Επιχείρηση,  με  ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο Περίπτερο και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, που ενημερώνονται για το νερό, αλλά και για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΠ.

Εμμένοντας στην κρατικίστικη άποψη του ΚΚΕ, την οποία ο Δήμος Πατρέων προωθεί σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί,  ο Ανδρ. Παπανικήτας επισήμανε ότι:

«Το υπό κατασκευή Φράγμα Πείρου – Παράπειρου, μπορεί να τροφοδοτήσει, καλύπτοντας μεγάλο μέρος από τις ανάγκες για νερό του Δήμου μας».

Και ξεχνώντας ότι η κατασκευή του φράγματος γίνεται με συγχρηματοδότηση κατά 75% από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, με τον όρο ότι σε αυτού του είδους έργα, την διαχείριση αναλαμβάνουν  διαδημοτικές συνεργασίες, ειδάλλως σε αποδεδειγμένη αδυναμία αυτών προκηρύσσονται σε ιδιώτες, απαγορευμένης της κρατικής ανάληψής τους, επεσήμανε το αυτονόητο, με μία δόση μικρού ψέματος, πως:

«Η διαχείριση του Φράγματος από Α.Ε. ή από Διαδημοτική Επιχείρηση (φορέα), θα έχει ως αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίηση του νερού, την αύξηση της τιμής του και την επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων».

Και με την μπερτοδούλεια αντίληψη  περί πολιτικής, ενέπλεξε στην ΑΕ και την διαδημοτική Επιχείρηση, για να δυσφημήσει  τον επικείμενο διαδημοτικό φορέα, καθώς η αντίληψη του ΚΚΕ είναι, όταν η αλήθεια δεν έρχεται με την δική μας άποψη, τότε αλίμονο στην αλήθεια! Της φοράμε... στενά γοβάκια, αν και είναι κάποιας ηλικίας!

Και επιπροσθέτως, αδιαφορούν για το πρόβλημα λειψυδρίας, που είναι επί θύραις, καθώς με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα ισχύσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δεν θα βρεθούν στο τιμόνι του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: