ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

“Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χολγκερσον” στο Discover your Way

Το βιβλιοπωλείο Discover your Way και οι εκδόσεις "Μεταίχμιο" προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Τζέμης Τασάκου "Η πρώτη μου Λάγκερλεφ: Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χολγκερσον".  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 7 μ.μ στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πατρέως 30). Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Cogitans- Δράσεις Πολιτισμού.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Βασιλική Ρεσβάνη, ειδική παιδαγωγός, εκπαιδευτικός του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, υποψήφια διδάκτ. Πανεπιστημίου Πατρών.
Στη συζήτηση επίσης θα συμμετέχει η Νίκη Λαμπροπούλου, συγγραφέας, ερευνήτρια και εκπαιδευτικός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο Νιλς Χόλγκερσον, ένα παιδί ατίθασο και με σκληρή καρδιά, μεταμορφώνεται σε νάνο και, καβάλα σ’ έναν άσπρο χήνο, ακολουθεί ένα σμήνος αγριόχηνες που διασχίζουν πετώντας ολόκληρη τη Σουηδία. Ένα πραγματικά θαυμαστό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, που θα τον διδάξουν πολλά, θα αλλάξουν τον χαρακτήρα του και θα του αποκαλύψουν τα μυστικά των αγριμιών και των πουλιών της πατρίδας του.

Λίγα λόγια τη σειρά
Κλασικές ιστορίες από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλο τον κόσμο, γραμμένες από την αρχή, από αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς. Η γεμάτη χρώμα εικονογράφηση και η ολοζώντανη, απλή και κατανοητή αφήγηση κάνουν τη σειρά προσιτή για παιδιά από 4 ετών.
Δημοσίευση σχολίου