ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Απρίλη μου ξανθέ
·        Και Μάη μυρωδάτε
·        Συνωμοσία
·        Αλλά δεν κατάλαβα γιατί ξαφνιάζεσαι κυρ- Σκουρλέτη μου.

·        Τι περίμενες δηλαδή να σας αφήσουν
·        Να κάνετε ότι νομίζετε
·        Να …πετύχετε
·        Και μετά να τρέχουν αυτοί
·        Να πείσουν ότι ο ακρο-νεοφιλελευθερισμός είναι καλύτερος;
·        Γι΄ αυτό σου λέω
·        Εδώ σε θέλω κάβουρα πως περπατάς στα κάρβουνα ….
·        Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν και εμβάσματα του Γιάννου Παπαντωνίου την περίοδο που ήταν «τσάρος» της οικονομίας και βρισκόταν εν εξελίξει η υπόθεση του Χρηματιστηρίου, πιθανόν και η υποτίμηση της δραχμής. Ο πρώην υπουργός  «δείχνει» το ΚΥΣΕΑ για τα σκάνδαλα των εξοπλισμών.
·        Πόσο να κάνει τον …
·        Επικρέμονται κεραυνοί και αστροπελέκια…
·        Ας αναλάβουν και οι …κινέζοι τις ευθύνες τους…
·        Σύλληψη ενός ιερέα από την  αστυνομία μετά από  καταγγελία φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας η οποία έγινε στο διαδίκτυο και κινητοποίησε πολλούς. Παπάς που διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή δύο σκυλιά.
·        Τα σκυλιά θ’ αγιάσουν,
·        Αυτό το τομάρι ποτέ…
·        TVXs: Τα συμπεράσματα από το διήμερο αφιέρωμα, που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου πρέπει να σημάνουν συναγερμό. Τα κράτη χάνουν 500 δισ. δολάρια ετησίως από τους φόρους που δεν εισπράττονται καθώς πλούσιοι και μεγάλες πολυεθνικές χρησιμοποιούν το κόλπο των offshore εταιρειών για να φοροδιαφεύγουν. Τέτοια ιλιγγιώδη ποσά θα αρκούσαν για να θρέψουν τους πεινασμένους και τα θύματα της λιτότητας σε όλο το κόσμο.
·        Ρε άστα αυτά και κόβε συντάξεις και επιδόματα
·        Φτωχοί ,  πεινασμένοι παιδιά , δυστυχισμένοι  είναι
·        άφησέ τους να πεθάνουν …
·        Καλά τα είπα κ.  Σόιμπλε;
·        «Παραπολιτικά»: Οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών αρχών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων, αποδεικνύει στενές σχέσεις στελεχών της εταιρείας με πολιτικά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται πολιτικοί που κυβέρνησαν τη χώρα τη δεκαετία και έως τον Δεκέμβριο του 2014, δύο πρόσωπα με ανώτατο θεσμικό αξίωμα και ένας ακόμα που συμμετείχε ως «αναπληρωτής».
·        Ο …τίτλος της ταινίας;
·        Τα λερωμένα τα’ άπλυτα…
·        Για το θέμα της κρίσης στα ΜΜΕ ρωτήθηκαν οι πολίτες στο πλαίσιο της έρευνας της Palmos Analysis για το Tvxs.gr.
·        Αποτέλεσμα,  το 48% δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται για το κλείσιμο των ΜΜΕ. Αντίθετα το 44% δηλώνει πως διαφωνεί με αυτήν την άποψη.
·        Λείπει όμως μια κρίσιμη ερώτηση από την έρευνα.
·        Προτίθεστε να πληρώσετε την κακοδιαχείριση και τις ρεμούλες των ιδιοκτητών ΜΜΕ;
·        Τότε να δεις τι …Β.Κορέα θα έβγαινε 
·        Εγώ …συμφωνώ με τον Στουρνάρα με μια προϋπόθεση
·        Θα πληρώνεται  και θα ασφαλίζεται ανάλογα με την πορεία της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων…
·        Πολύ τον  καμπόσο δεν κάνει με ξένο κ@λο;
·        Γιώργος Κατρούγκαλος: «Το ΔΝΤ ανοίγει θέματα που έχουν κλείσει από την πρώτη διαπραγμάτευση».
·        Βρίσκουν και τα  κάνουν Γιώργη…
·        Όσο για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, τόνισε: «μεταξύ μας, ο Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ», καταλογίζοντάς του ότι ακολουθεί την νεοφιλελεύθερη οικονομική συνταγή.
·        Καλά –επαναλαμβάνω –Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις…
·        Και γενικότερα  πάντως θα μπορούσε να εφαρμοστεί το μέτρο για τα πολιτικά στελέχη
·        Να πληρώνονται ανάλογα με την πορεία της χώρας…
·        Απ. Διαμαντής: Αν βάλει κανείς τα σκάνδαλα της εποχής Σημίτη, τη λεηλασία της Ελλάδας που την οδήγησε στη χρεωκοπία του 2010, δηλαδή τα 50 δις της Ολυμπιάδας που τα έφαγαν οι εργολάβοι, τα 25 δις του χρηματιστηρίου που τα έφαγαν οι  εκσυγχρονιστές χρηματιστές του, τα δις του Άκη, τις μίζες των εξοπλιστικών, τα άπειρα δις της Ζήμενς των γερμανο-ελλήνων εκσυγχρονιστών που γονάτισαν το λαό, και τέλος το έγκλημα της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ και την καταστροφή της βιομηχανίας, της αγροτικής της οικονομίας και τον ανεξέλεγκτο δανεισμό της, μαζί με την παράδοση του Αιγαίου στην γκρίζα τουρκική κυριαρχία, εύκολα μπορεί να κατανοήσει πως η περίοδος Σημίτη ήταν η πιο καταστροφική της διεφθαρμένης μεταπολιτευτικής περιόδου της Ελλάδας.
·        Αυτά για όσους παραμυθιάζονται…
·        Και προστατεύουν το …μπονσάϊ…
·        Και τάπερμαν αποκαλούμενο… από την Μαλβίνα Κάραλη
·        Eάν διαλυόταν η Ευρωζώνη, το νέο μάρκο θα ανατιμιόταν κατά 15% και αυτό θα είχε συνέπειες στις γερμανικές εξαγωγές, αφού τα γερμανικά προϊόντα θα γινόταν κατά πολύ ακριβότερα.
·        Όταν θα είναι έτοιμη , η Γερμανία, θα την διαλύσει
·        Μην αμφιβάλεις καθόλου…
·        Γιάννης Μπαλάφας: «Ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα, δύσκολα μέτρα, όπως η μείωση του αφορολόγητου ή μείωση των συντάξεων.
·        Έλπιζαν και ελπίζουν ότι θα τα αναχαιτίσετε Γιάννη
·        Αλλιώς γιατί;…
·        Στην εκτίμηση ότι η πώληση της ΔΕΗ σε συγκεκριμένο χρόνο αποτελεί «παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα» προέβη ο υπουργός Εσωτερικών.
·        Και τα ζάρια πειραγμένα …
·        Και το φώτο φίνις  χαλασμένο…
·        Σταύρος Κοντονής:  Εντολή διερεύνησης των συνθηκών που οδήγησαν την ελληνική δικαιοσύνη στην αθώωση των παραγωγών φράουλας στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, έδωσε με έγγραφό του στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στην Επιθεώρηση Εργασίας.
·        Γεια σου Σταύρο και κυρ-Σταύρο…
·                Η ΚΕ του ΚΚΕ εξέλεξε γενικό γραμματέα τον Δ. Κουτσούμπα
·        Σιδεροκέφαλος κ. Γραμματέα;
·        Όχι ξεροκέφαλος…
·        Κυβερνητικός εκπρόσωπος :«Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, έτσι ώστε, πάρα πολύ σύντομα, να φθάσουμε σε μία τεχνική συμφωνία».
·        Αυτά τα 24ωρα μοιάζουν με τέρμινα…
·        Ομάδα βρετανών και αμερικανών επιστημόνων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Γερμανία οφείλει το οικονομικό θαύμα στο κούρεμα χρέους. «Σημασία δεν έχει τόσο αν πληροί μια χώρα τους όρους, αλλά εάν χρειάζεται κούρεμα «Η Ελλάδα χρειάζεται κούρεμα χρέους όπως το 1953 η Γερμανία»
·        Γλόμπος όχι από κούρεμα όμως
·        Από αφαίμαξη …
·        Η συνασπισμένη δεξιά (…ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι κλπ ..)  του Ισημερινού έχασαν …
·        Μορένο κύριος …
·        Βενιζέλος: «Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το σημερινό ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη (Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής) που τεκμηριώνει την ύπαρξη προωθημένων μυστικών επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους της Βενεζουέλας και την επιρροή που ενδέχεται να έχουν ασκήσει αυτές στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με την ερώτηση ερωτάται καταρχάς ο κ. Τσίπρας για το αν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα στοιχεία του δημοσιεύματος και για την τυχόν συνέχεια των επαφών αυτών μετά τον Ιανουάριο του 2015».
·        …πιπίνια είχε το ταξίδι;…
·        Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μείνει στην επικαιρότητα..
·        Ο πρωθυπουργός του Γιβραλτάρ Φάμπιαν Πικάρντο «δεν θα γίνουμε διαπραγματευτικό χαρτί στην διαμάχη μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας και φυσικά δεν θα γίνουμε εμείς θύμα του Brexit. Δεν είμαστε υπαίτιοι του Brexit. Εμείς ψηφίσαμε υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
·        Φώκλαντ;



Δεν υπάρχουν σχόλια: