ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δείτε την Ε.Ο. Πατρών- Κορίνθου σε μόλις 4 λεπτά!

Φωτογραφία αρχείου.

Χωρίς τις ταμπέλες με τις μακάβριες προειδοποιήσεις: Προσοχή τα επόμενα δύο χιλιόμετρα σκοτώνουν, οι εκδρομείς θα ταξιδεύσουν για Πάσχα, στο χωριό τους! 


Η λήψη πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2017, αλλά δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Δείτε σε βίντεο timelapse από το npress.gr την διαδρομή Κορίνθου-Πατρών σε μόλις 4 λεπτά της ώρας.

Οι εθνικοί οδοί αρχίζουν να παραδίδονται σταδιακά ένας-ένας. Και μέχρι το Πάσχα, όπως είπε σε συνέντευξλή του ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης, όσοι έχουν σπίτι στο χωριό, θα μπορέσουν να το επισκεφθούν για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ταξιδεύοντας στους έτοιμους δρόμους, με ασφάλεια και σιγουριά. 

Και κυρίως για τους όσους χρησιμοποιήσουν την Κορίνθου-Πατρών, χωρίς να αντιμετωπίζουν μπροστά τους, κάθε τόσο, τις ταμπέλες με τις μακάβριες προειδοποιήσεις: Προσοχή τα επόμενα δύο χιλιόμετρα σκοτώνουν!


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: