ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Βάλθηκε σώνει και καλά να τους κάνει... Κομσομόλους!


Κύριε, Κύριε, σας παρακαλώ, μπορείτε να μας αναλύσετε και την 18 Μπρυμέρ της... Πατραϊκής Δημοκρατίας; 



Ο Δήμαρχος του ΚΚΕ Κώστας Πελετίδης, μίλησε για τις πολιτικές λιτότητας, που πλήττουν τις λαϊκές τάξεις σε μαθητές της Γ΄ Τάξης!


Ευκαιρία βρήκε ο Δήμαρχος Πατρέων έκρινε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει αντικυβερνητικό μάθημα στους... άντρες και τις... γυναίκες μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, που τον επισκέφτηκαν, κατ' εντολή των δασκάλων.

Έτσι στιγμής δοθείσης, ως άλλος καθοδηγητής κατηύθυνε πολιτικά τους... κομσομόλους πιτσιρικάδες, που μάλλον ενθουσιάστηκαν, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ενέκρινε την δημοσιοποίησή τους η... καθοδήγηση του... Πολιτικού Γραφείου!  

Σύμφωνα λοιπόν με το ενημερωτικό δελτίο, που εξεδόθη αρμοδίως, ο Δήμαρχος-καθοδηγητής αναφέρθηκε στα προβλήματα των «λαϊκών οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές της λιτότητας»!

Και αυτά καθώς:  

«Με παιδικά χαμόγελα γέμισε σήμερα το Δημαρχείο», όταν «οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του 25ου Δημοτικού Σχολείου τη Πάτρας επισκέφτηκαν, μαζί με τους δασκάλους τους, το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες τους.

Οι μαθητές ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν για τη λειτουργία του Δήμου, το έργο της Δημοτικής Αρχής, το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Κ. Πελετίδης είπε στα παιδιά ότι ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι να καταγράφουν απλώς προβλήματα, αλλά να λύνουν προβλήματα της πόλης και να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των δημοτών και ειδικά των λαϊκών οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές της λιτότητας».

Και επειδή: «Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες τους», δηλώνω:

«Θα κόψω τις μπούκλες μου, από το φαλακρό κεφάλι μου, εάν διαπιστώσω ότι μεταξύ των ερωτημάτων των παιδιών ήταν και αυτό για «τις πολιτικές λιτότητας», που «πλήττουν τις λαϊκές οικογένειες»! 

Οι μικρές αριστερά παρακολουθούν με... αμείωτο ενδιαφέρον, τον Δήμαρχο Πατρέων να τους αναλύει το... πολιτικό πρόγραμμα του Δήμου κατά της λιτότητας του Αλ. Τσίπρα!

1 σχόλιο:

Makis Lampros είπε...

Αυριο θα πάει στο νηπιαγωγείο και μεθαύριο στον παιδικό σταθμό.Που θά πάει,όλο και κάποιο νήπιο θα ξεγελαστεί να το οραγανώσει στην ΚΝΕ!!!