ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ευνοϊκή απόφαση του Ευρ. Δ. για τους συμβασιούχους

Απόφαση-βόμβα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους συμβασιούχους!
Τεκτονικές αλλαγές στην αγορά εργασίας της Ευρώπης και της Χώρας μας αναμένεται να προκαλέσει η τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΔΕΚ, απόφαση υπ’αριθ. C-596/14 της 14ης Σεπτ. 2016), που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μόλις ημέρες. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, για πρώτη φορά εξομοιώνονται οι συμβάσεις εργασίας κάθε είδους, ως προς τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης, με τις συμβάσεις αορίστου χρόνου!

«Η κεφαλαιώδους σημασίας αυτή απόφαση για πρώτη φορά εξομοιώνει τις συμβάσεις εργασίας κάθε είδους (συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συμβάσεις έργου, συμβάσεις εργασιακής εμπειρίας, συμβάσεις ΕΣΠΑ, συμβάσεις εκπαίδευσης-κατάρτισης, συμβάσεις αναπλήρωσης-αντικατάστασης συναδέλφου κ.α.) ως προς όλους τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης (μισθό, επιδόματα, τριετίες, προειδοποίηση, αποζημίωση απόλυσης) με τις συμβάσεις αορίστου χρόνου», σχολιάζει για το δικαστικό αυτό γεγονός, ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ, Καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, που αποκάλυψε και τη σημαντικότατη αυτή υπόθεση - απόφαση!

Πηγή :epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: