ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Πάτρα: Για να γνωρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ποιον ψήφισαν!



Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ανθενωτική ομιλία Κ. Πελετίδη στις 4-10-2016
«…Η σύγκριση αναπόφευκτη. Δεκαετίες μετά  (σ.σ.: από την Απελευθέρωση της χώρας) παρά την τεράστια ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνικής, παρά το γεγονός ότι δεν θερίζουμε με το δρεπάνι, δεν οργώνουμε με το μουλάρι. 

Και ενώ ο πλούτος που παράγει ο λαός είναι αμύθητος αλλά επειδή τον καρπώνονται οι λίγοι, τα μονοπώλια, η κατάσταση έχει τραγικές ομοιότητες. Τα λαϊκά στρώματα βιώνουν την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση».
«Για να νικήσουν τους εργαζόμενους, έχουν δίπλα τους για στήριγμα τις κυβερνήσεις τους. Όταν φθείρεται ο ένας στα μάτια του λαού, μας φέρνουν τον άλλο. Την βρώμικη δουλειά την εμπιστεύονται σ’ αυτόν που είναι πιο αποτελεσματικός. Γι’ αυτό δεν κλαίνε σήμερα, αλλά τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, αφού έχουν τώρα στην υπηρεσία τους, τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που περνούν με ευκολία ότι θέλουν». 
«Σπέρνουν την απογοήτευση, την ηττοπάθεια, την μοιρολατρία, ‘’δεν αλλάζει τίποτα, αυτή είναι η μοίρα του λαού μας ’’, λένε. Έρχονται όμως οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, φωνάζουν με τον τηλεβόα. Ξεσηκωθείτε! Δεν είναι ανίκητοι. Αγωνιστείτε! Βγέστε στους δρόμους, οργανωθείτε, όχι μια αλλά όσες φορές χρειαστεί να πορευτείτε από Πάτρα Αθήνα».
Τάδε έφη Κ. Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, προταθείς από το ΚΚΕ και εκλεγής με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Απόσπασμα από την ανθενωτική ομιλία του στην Πάτρα στις 4-10-2016, για την Απελευθέρωση της, κατεχόμενης από τους ναζί, πόλης.
Αυτά για να γνωρίζουμε τι και ποιον ψηφίσαμε, στη βάση και του αντιδημοκρατικού συγκεντρωτικού «Καλλικράτη», για τον οποίο προβάλλει άμεσα η ανάγκη κατάργησής του και η αντικατάστασή του από την απλή αναλογική για την εκλογή των δημοτικών συμβούλων και από αυτούς η κατά πλειοψηφία ανάδειξη του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: