ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Απαλλαγή του πρ. Διοικητή του ΙΚΑ Ροβ. Σπυρόπουλου

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ο οποίος αντιμετώπιζε την κακουργηματική κατηγορία της απιστίας σε βάρος του ασφαλιστικού οργανισμού.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Ρ. Σπυρόπουλος, ως διοικητής του ΙΚΑ είχε δώσει εντολή δύο φορές για άρση της κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών εταιρείας super market σητν Βόρεια Ελλάδα. Η κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών είχε επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της εταιρείας καθώς όφειλε στο ΙΚΑ περί τα δεκαοκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Το δικαστήριο πάντως, κάνοντας δεκτή και την σχετική εισαγγελική πρόταση, απάλλαξε από την κατηγορία τον πρώην δοικητή καθώς έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα που του αποδόθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δικαστήριο ο Ρ. Σπυρόπουλος είχε το δικαίωμα να ξεμπλοκάρει τους επίμαχους λογαριασμούς προκειμένου να καταβληθούν οι οφειλές προς τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: