ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου τιμάται την Τετάρτη


Πανηγυρίζει ο ιερός ναός του Αγίου Δημητρίου στην άνω πόλη της Πάτρας Θα γίνει τριήμερος εορτασμός, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη 27/10
Θα χοροστατήσει ο εκ Πατρών Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος Βγενόπουλος

Τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου τιμά η Ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία μας την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και στην Πάτρα επίκεντρο του εορτασμού είναι ο περικαλλής Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, στην άνω πόλη. 


Οι θρησκευτικές, λατρευτικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη παραμονή της εορτής και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27/10 καθώς στο ναό τιμάται και η εορτή του Αγίου Νέστορος (φυλάσσεται ωραία, μεγάλη εικόνα).

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, θα τελεστεί το πρωί 7.15-10 π.μ., Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου θα χοροστατήσει και πάλι ο εκ Πατρών σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος Βγενόπουλος, ενώ στις 18.00 το απόγευμα θα ακολουθήσει Μεθεόρτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση καθώς και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Δημητρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: