ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Έγγραφο-φωτιά κατά του προϊσταμένου δόμησης Θήρας

Στον κόκκινο κύκλο σημειώνεται το αυθαίρετο υπερπολυτελές υπόσκαο ξενοδοχείο, που τώρα έχει επικαλυφθεί επιφανειακά με θηραϊκή γη.


Ο Δήμαρχος Αναστ. Νικόλ. Ζώρζος, ενημερώνει το γραφείο της Πολεοδομίας για την αυθαίρετη κατασκευή στην Βλυχάδα και εφιστά την προσοχή του υπευθύνου, και εμμέσως προτείνει την αφαίρεση της αδείας!



Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο του Δήμου Θήρας προς τον Προϊστάμενο Υπηρεσίας Δόμησης Θήρας δίνει στη δημοσιότητα σήμερα το Istologio G.Mosxou . Σε αυτό αναφέρεται η ενημέρωση του Δημάρχου Αναστασίου Νικολάου Ζώρζου, προς το γραφείο της Πολεοδομίας για την αυθαίρετη κατασκευή στην Βλυχάδα και εφιστά την προσοχή του υπευθύνου, μέχρι και προτείνει την αφαίρεση της αδείας.

Παράλληλα κοινοποιείται προς τον αντιδήμαρχο Μάρκο Καφούρο.

Στις 19 Οκτωβρίου του 2016, λοιπόν, ο Δήμαρχος Θήρας με το υπ' αριθμόν 801 έγγραφο του, διαβιβάζει την από 18-10-2016 τεχνική έκθεση δύο υπαλλήλων του, του Ιωάννη Μπίτη και της Μαρίας Θεοδόση, αναφέροντας:

«Σας διαβιβάζουμε την από 18-10-2016 τεχνική έκθεση του κ. Ιω. Μπίτη και της κας Μαρία Θεοδόση, σχετική με την αυθαίρετη κατασκευή στην Βλυχάδα και παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.

Επιπροσθέτως εφιστούμε την προσοχή σας, στις επισυναπτομενες τέσσερις φωτογραφίες, που εικονίζουν τις φάσεις των εργασιών και αντρέπουν τα όσα προφανώς αντιληφθήκατε από την αυτοψία.

Κατά προτεραιότητα λόγω της φύσης της περιοχής -και πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- να ανακαλέσετε την άδεια εάν οι παρατηρήσεις και τα προσκομιζόμενα τεκμήρια αποδεικνύουν τα της καταγγελίας.

Ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος νικόλαος Ζώρζος».

Ήταν οι μέρες που ο κ. Προϊστάμενος μιλούσε με την φωνή των τσιράκιων του, διασπέρνωντας την ψευδή είδηση ότι πρόκειται για κατασκευή υδατοδεξαμενής και όχι υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.
Κι όμως ο Δήμος Θήρας του ειχε προσκομίσει φωτογραφικό υλικό διαδοχικών φάσεων της κατασκευής και του συνιστούσε να ανακαλέσει την, άδεια του παρανομούντος.

Αυτό δεν έγινε και εξακολουθεί να μην γίνεται. Η εκτεταμένη διαφθορά στο νησί διευκολύνει με την εμπέδοση του ανάλογου κλίματος. Ο λόγος τώρα είναι στο ΥΠΕΚΑ. Κάθε αργοπορία εκλαμβάνεται ως αδυναμία του κράτους να επιβάλλει κανόνες δικαιοσύνης και ισονομίας! 

Ήδη η παρανομία έχει εξέλθει των συνόρων της χώρας και την διασύρει διεθνώς. Τηλεφωνήματα στο Istologio G. Mosxou συνηγορούν ως προς αυτό!


Το έγγραφο του Δήμου Θήρας προς τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας.

Τόνους από σίδερα και τσιμέντο η Πολεοδομία τα είδε ως υδατοδεξαμενή!




Δεν υπάρχουν σχόλια: