ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο-Ο Φουρθιώτης, που χρωστά στο Δημόσιο, ξέσπασε!




Άγριος καβγάς Φουρθιώτη – Χαϊκάλη στον αέρα


Υποστηρίζει δήθεν τους φτωχούς, κατηγορεί τους πολιτικούς και  ξεχνά ότι εκπέμπει από συχνότητα πειρατική, που επιπλέον αποκτήθηκε αδιαφανώς
Καλά μωρέ να χρωστάς 355.839,67 ευρώ στο Δημόσιο. Να είσαι κατά το κοινώς λεγόμενο μπήχτης και από την άλλη πλευρά να διαμαρτύρεσαι, πάει πολύ. Όλοι θυμόμαστε ότι η διαδικασία για την απόκτηση νόμιμης άδειας από τους πειρατές-καναλάρχες που θα συμμετείχαν στον διαγωνισμό, θα έπρεπε αυτοί μεταξύ άλλων να τηρούσαν την προϋπόθεση της εγγυητικής επιστολής τραπέζης, διαρκείας  365 ημερών.
Και τούτο διότι οι υποψήφιοι των τεσσάρων αδειών, θα ολοκλήρωναν την καταβολή του ποσού που θα «κτυπούσαν»  στο διαγωνισμό, εντός ενός έτους και σταδιακά σε δόσεις του 25%, του άλλου 25% και τέλος του υπολειπόμενου 50%.
Η εγγυητική επιστολή της τραπέζης θα παρακρατείτο μέχρι την ολοκλήρωση της καταβολής των χρημάτων.
Στην περίπτωση του «Ε» tv τι συνέβη; Ενώ όλοι, νέοι και παλιοί στο τηλεοπτικό τοπίο προσήλθαν στην Επιτροπή, καταθέτοντας εγγυητική επιστολή διαρκείας όσο όριζε ο διαγωνισμός, ο εκπρόσωπος του «Ε» tv κατέθεσε εγγυητική επιστολή διαρκείας τριών μhνών!
Δηλαδή δεν βρέθηκε τράπεζα, που να εγγυηθεί για τον σταθμό, παραπάνω από τρεις μήνες. Φαντάζομε πως όλοι μας διαισθανόμαστε τον λόγο…
Κι εδώ τίθεται το ερώτημα. Γιατί το έκαναν αυτό; Πίστεψαν πως θα «στραβώσουν» την Επιτροπή; Τόσο θράσος είχαν;
Προφανώς πιστεύουν, όπως και τα παλικαράκια της Ν. Υόρκης, που με θράσος παρεισέφρυσαν στην αποστολή των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, ότι τα στελέχη αυτής της κυβέρνησης, τρώνε… κουτόχορτο.
Μοιραία η υποψηφιότητα του σταθμού απερρίφθη. Έτσι στο διαγωνισμό προσήλθαν  οκτώ υποψήφιοι, για την απόκτηση των τεσσάρων αδειών.
Κι αφού νόμιμα κατακυρώθηκαν οι άδειες στους τέσσερις υπερθεματιστές και οι του «Ε» μαζί με τους «Άλφα», «Σταρ» και τους υπόλοιπους έμειναν εκτός νυμφώνος, τώρα σκούζουν σαν τις… χήρες.
Και όχι μόνον. Ελεεινολογούν, από κοινού με την … ντήλερ τους, την ΝΔ του Κούλη, την κυβέρνηση γιατί ακολούθησε την νομιμότητα και επιτέλους μετά από 27 χρόνια νταβατζιλίκι θα σπάσει ο κύκλος της διαπλοκής, MME, πολιτικών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και πολιτικού χρήματος, ο οποίος στην περίπτωση του «Ε» είναι διπλός!
Από κει και το θράσος του νεαρού Φουρθιώτη, μετόχου του «Ε», απ’ ότι ακούγεται, οποίος υποτίθεται ότι έδωσε βήμα στον πρώην Υπ. Εργασίας Χαϊκάλη, να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι τα κανάλια ζητούν παραπάνω άδειες, κατηγορώντας την κυβέρνηση, ενώ η διαφημιστική πίτα έχει κατέλθει στα 100 εκατ. ευρώ το χρόνο, από 600 που ήταν πριν πέντε χρόνια. Και με αποτέλεσμα αφ’ ενός να οδηγούνται οι εργαζόμενοι απλήρωτοι σε συνθήκες Γαλέρας, αφ’ ετέρου οι καναλάρχες να χρησιμοποιούν τις τηλεοράσεις τους ως μέσω εκβιασμού κατά των κυβερνήσεων (εξ ου και το γνωστό ταβατζήδες του Κ. Καραμανλή) κατά την ανάληψη εργολαβιών από το Δημόσιο!
Όμως, επειδή αναφερθήκαμε σε διπλή ευθύνη του «Ε», να υπενθυμίσουμε πως έφθασε στα χέρια της ιδιοκτησίας του, η συχνότητα. (Καθ΄ όσον κυπριακή οφσόρ, θυγατρικής άλλης οφσόρ με έδρα τους νήσους Κέυμαν, που και αυτή είναι θυγατρική άλλης οφσόρ)
Όλοι θα θυμόμαστε ότι στην συχνότητα αυτή εξέπεμπε ο τηλεοπτικός σταθμός «902» tv, τον οποίο διαχειριζόταν το ΚΚΕ. Ο σταθμός αυτός αφού έγινε αντικείμενο διαπραγματεύσεων με διάφορους ενδιαφερόμενους κατέληξε στην κυπριακή εξωχώρια εταιρία και να σου το «Ε», έναντι κάποιων εκατομμυρίων, που κατέβαλε στο ΚΚΕ.
Ήταν σύννομη αυτή η συναλλαγή; Όχι. Η συχνότητες είναι δημόσιο κρατικό αγαθό. Οι συγκεκριμένη, παραχωρήθηκε στον ενιαίο ΣΥΝ.  Και υποχωρώντας, μετά την διάσπαση, την ανέλαβε το ΚΚΕ. Αντί το ΚΚΕ να επιδιώξει την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στα έξοδα του σταθμού, όπως του προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε την αδιαφανή διαχείριση και την πώληση.
Τι πώλησε όμως; Μία συχνότητα που ανήκε στο Δημόσιο. Χωρίς να έχει νόμιμη άδεια εκπομπής. Όπως δεν είχε κανένας σταθμός. Και κανείς από τους εταίρους δεν πίστευε ότι η Αριστερά θα κάνει πράξη αυτό που είχε διακηρύξει κατ΄ επανάληψη.
Ο κ. Φουρθιώτης που βρέθηκε με κάποιο ποσό, ανά χείρας, συμμετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο.
Σήμερα μετά την ατυχή εξέλιξη, βρίσκεται στον αέρα, και επί προσθέτως να χρωστά στο Δημόσιο.
Μαζί του και κάποιοι τηλεαστέρες του, που έχουν μετατρέψει σε υποζύγιο τον κάλαμο της δημοσιογραφίας, οι οποίοι με απύθμενο θράσος, όπως και ο κύριος Φουρθιώτης απευθύνονται καθημερινά στους έλληνες πολίτες, που φαίνεται τους θεωρούν χακόλους!
Ας το καταλάβουν είναι εκτεθειμένοι πολλαπλώς:
Αποκτήθηκε μία συχνότητα με αδιαφανείς όρους.
Αποκτήθηκε μία συχνότητα που δεν έχει άδεια
Έγινε προσπάθεια να παραπλανηθεί η ΓΓΕΕ με την μεσοβέζικη εγγυητική επιστολή.
Και τέλος ο κύριος αυτός έχει μπήξει το Δημόσιο  355.839,67.
Ε, το να βγάζεις το πρόσωπό σου στο… γυαλί και να απειλείς θεούς και δαίμονες γιατι έκανες την… πατάτα να μην προσέξεις που θα επενδύσεις τα χρήματά σου, πρέπει να σε διακρίνει πολύ, πάρα πολύ μεγάλο θράσος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ τι έγραψε το periodista.gr
 
Υψηλοί τόνοι και σκληρές εκφράσεις στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού «Ε», όταν ο γνωστός ηθοποιός και πρώην υπουργός, Παύλος Χαϊκάλης, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή.

Αφορμή, ήταν οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη, ότι οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, ίσως να είναι και πολλές για την ελληνική αγορά. Με αυτόν τον τρόπο ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε στις προκλήσεις, στα ψέματα και στις αθλιότητες του Φουρθιώτη.

Η συζήτηση δεν άργησε να πάρει φωτιά και οι εντάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ μάλιστα ένας δήθεν δημοσιογράφος από το πάνελ της εκπομπής, ξέσπασε κατά του κ. Χαϊκάλη και της κυβέρνησης.

Ζούμε στην εποχή που ο Φουρθιώτης έχει άποψη για τις τηλεοπτικές άδειες. Ποιος; Ο Φουρθιώτης. Που χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 355.839,67 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: