ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Προμηθέα στον Περιφ. Δυτικής Ελλάδας



Και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές προς την ομάδα μπάσκετ του «Προμηθέα», που φέτος ανέβηκε και θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, απηύθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι παίκτες της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του «Προμηθέα», με επικεφαλής τους αρχηγούς της ομάδας Άγγελό Τσάμη (α’ αρχηγός) και Βασίλη Γιαννικόπουλο (β’ αρχηγός), και συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μήλα, το Γενικό Διευθυντή της ομάδας Μάκη Γιατρά, τον έφορο μπάσκετ της ομάδας Παντελή Αθανασίου και τον προπονητή Νίκο Βετούλα, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του σήμερα το πρωί και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές του.
«Η επιτυχία της ομάδας μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, καθώς φέτος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπείται με τρεις ομάδες στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ, αναδεικνύοντας τη δυναμική της και προβάλλοντας την στο πανελλήνιο» ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας και συμπλήρωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, είναι στο πλευρό των ομάδων της περιοχής, αφού για εμάς ο υγιής αθλητισμός είναι στάση ζωής που προωθούμε και υποστηρίζουμε.».
Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο νέο παρκέ που εγκαταστάθηκε στο κλειστό του Τόφαλος, που είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες σημαντικών αξιοθέατων της Πάτρας.
«Εύχομαι καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας στην Α1, και παρότι πρωτάρα στην κατηγορία, εύχομαι σύντομα να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να προβάλλει την περιοχή μας και διεθνώς» ανέφερε από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλος, που επίσης παρίστατο κατά τη συνάντηση.





Ο ΑΣΠ Προμηθέας και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Την ομάδα μπάσκετ ΑΣΠ Προμηθέας που από φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
«Καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της ομάδας και πολλές επιτυχίες» ήταν οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη στους παίκτες της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας του «Προμηθέα», που συνοδεύονταν από τον α’ αρχηγό Άγγελο Τσάμη, β’ αρχηγό Βασίλη Γιαννικόπουλο, τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μήλα , τον Γενικό Διευθυντή Μάκη Γιατρά, τον έφορο της ομάδας Παντελή Αθανασίου και τον προπονητή Νίκο Βετούλα.
«Τέτοιες σημαντικές επιτυχίες είναι σημαντικές για την περιοχή μας και την κοινωνία μας, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για την πρώτη και ιστορική συμμετοχή του στην Basket League» ανέφερε ο κ.Αλεξόπουλος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του, τόνισε την αγάπη του για το αγώνισμα και ότι θα είναι αρωγός στην απαιτητική αυτή χρονιά, και κατέληξε: «Η κοινωνία μας έχει ανάγκη να αγκαλιάσει και να στηρίξει αθλητές και όλους όσους συμβάλουν στο δύσκολο αυτό έργο, ώστε να συνεχίσει και του χρόνου ακόμα πιο δυνατά.».
Η αποστολή της ομάδας πρόσφερε στον Αντιπεριφερείαρχη ως ενθύμιο, μια φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: