Να πούμε ΟΧΙ στον Σόιμπλε και στην τρόικα εσωτερικού που ανέχεται το μπλόκο από τη Γερμανία και στην ύστατη προσπάθεια συμβιβασμού!


Μέτωπο υποταγής της χώρας σε διαρκή πολιτικό και οικονομικό έλεγχο έχουν συμπτύξει Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και οι εγχώριοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματικοί κύκλοι, υπό την υψηλή καθοδήγηση της "φράξιας Σόιμπλε" στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να βγουν από τη γωνία όπου τους τοποθέτησε ο ελληνικός λαός, ενώ παράλληλα σχέδια για ανατροπήντης κυβέρνησης, αποκαλύπτουν σήμερα οι βρετανικοί Times. 

Τα παραπάνω αποκαλύπτει η εφημερίδα ΑΥΓΗ, στο σημερινό φύλλο της και αναμένεται η αντίδραση, κυρίως από τη γερμανική πλευρά. Λαμβάνει δε ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτή η αποκάλυψη, εάν αναλογιστούμε την προχθεσινή προτροπή του διεφθαρμένου Ισπανού πρωθυπουργού Ραχόι, ο οποίος είπε πως πρέπει να ανατραπεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να συζητήσουμε με άλλη κυβέρνηση, και δεν υπήρξε αντίδραση από τους εταίρους, ενώ και η Μέρκελ συμφώνησε, ενώ και ο Σουλτς μόλις προχθές ζήτησε να πάρει πίσω το δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας, στον οποίο σε αντίθετη περίπτωση, συνέστησε να πει στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Ναι και μετά να συζητήσουν οι θεσμοί για το μέλλον της χώρας μας μαζί του!

Στο σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι οι αρχηγοί των κομμάτων ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, "υπό τη σημαία του Ναι στο δημοψήφισμα επιχειρούν να αποτρέψουν την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα βγάλει την Ελλάδα οριστικά από το αδιέξοδο και τον φαύλο κύκλο των πολιτικών λιτότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύσσωμο το εγχώριο μαύρο μέτωπο ζήτησε χθες τη συγκρότηση κυβέρνησης "εθνικής ενότητας", ενώ η Γερμανία (Μέρκελ, Σόιμπλε κ.ά.) απέρριψε εκ των προτέρων τη συζήτηση στο Eurogroup για μια λύση της τελευταίας στιγμής αξιώνοντας να ακυρωθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής".

Και παρακάτω διευκρινίζουν:
 
"Τα γερμανικά σχέδια για ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. ως "κομμουνιστικής" αποκάλυψαν και οι βρετανικοί "The Times", ενώ ο Γ. Βαρουφάκης γνωστοποίησε ότι την όλη πορεία της διαπραγμάτευσης από την πλευρά των δανειστών τού είχε προδιαγράψει από την πρώτη συνάντηση ο Γ. Ντάισελμπλουμ".

Σε εφιαλτικό αδιέξοδο η Τρόικα εσωτερικού

Τέλος είναι φανερό ότι οι δανειστές βρίσκονται σε εφιαλτικό αδιέξοδο, καθώς  όπως τόνισε σήμερα και ο εισαγγελέας καταπολέμησης διαφθοράς και υπουργός κ. Νικολούδης  "από Δευτέρα θα βγεί και πάλι ο ήλιος από τον Ημηττό, οι πολίτες θα έχουν ψηφίσει ΟΧΙ, ο κ. Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός και από την Τρίτη θα πάει να διαπραγματευτεί από πολύ καλύτερη θέση".

Μάλιστα ο κ. Νικολούδης μιλώντας για τις φοροδιαφεύγουσες καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία, που είναι στη διαδικασία φορολόγησής τους από το ελληνικό δημόσιο, είπε ότι "μην ανησυχείτε, τους έχουμε στο χέρι, ξέρουμε πόσα και τι έχουν καταθέσει, τους έχουμε καταγράψει, απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη".

Με δεδομένα  τα παραπάνω, είναι φανερό, πως έχει λόγους να ανησυχεί το οικονομικό κατεστημένο  και το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, "που δεν έκανε το πολύ απλό, όπως έκανα εγώ, να διασταυρώσει τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων με το ΑΦΜ του κάθε ορολογούμενου και να βγάλει αυτά που βγάλαμε εμείς" είπε ο κ. Νικολούδης!

Χαρακτήρισε δε ως απολύτως νόμιμο το Δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, που σε κάποια στιγμή επιχειρήθηκε να αμφισβητηθεί από τους υπηρέτες του συγκροτημένου αντικυβερνητικού μνημονιακού μπλογκ, Σαμαρά, Θεοδωράκη, Βενιζέλο που μιλούν για αποτυχία της κυβέρνησης και δικαίωση της μνημονιακής πολιτικής, η οποία όμως βύθισε την ελληνική κοινωνία στο τέλμα!