ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ελπίδες για τον αγαπητό λυκειάρχη Ρίου Π. Σταυρόπουλο

Όλοι ελπίζουν για τον αξιαγάπητο λυκειάρχη Παναγιώτη Σταυρόπουλο.



Μετά από τροχαίο παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του «Αγ. Ανδρέα» για δεύτερη ημέρα, ενώ η πορεία της υγείας του δεν είναι καθοδική!

Δεύτερο εικοσιτετράωρο για τον Διευθυντή του Λυκείου Ρίου, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, που περνά κρίσιμες στιγμές στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Κ. Νοσοκομείου Πατρών ο «Άγ. Ανδρέας» και η ελπίδα αρχίζει να φτερουγίζει στις καρδιές των συγγενών.


Οι συγγενείς είναι αισιόδοξοι για την πορεία του αγαπητού καθηγητή, αφού οι γιατροί διαπιστώνουν σταθερότητα στην εξέλιξης της υγείας του και η ελπίδα της βελτίωσης είναι παρούσα.

Ήταν η ώρα 2.30΄ το μεσημέρι της προχθές ημέρας Πέμπτης, όπου ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, οδηγώντας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου το δίκυκλό του, καθώς είχε σχολάσει και κατευθύνονταν από την εργασία του, με πορεία προς Πάτρα, όταν αντιθέτως πορευόμενη κυρία με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, στο ύψος της εισόδου στην Μαρίνα του Δήμου Πατρέων, έστριψε αριστερά και προκάλεσε πλαγιομετωπική σύγκρουση με το δίκυκλο του Διευθυντή, καθηγητή Φ.Α. Στην συνέχεια ο τραυματισθείς διεκομίσθη στον «Άγ. Ανδρέα», ενώ του συμβάντος επελήφθη το τμήμα Τροχαίας

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, που είναι δραστήριο μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, επρόκειτο να μεταβεί στο κιόσκι του κόμματος, στο άνω μέρος της πλ. Γεωργίου, όπου θα λάβαινε μέρος στις προπαρασκευαστικές εργασίες για την βραδινή ομιλία Σκουρλέτη επί της ίδιας πλατείας.

Αξιοσημείωτο της κοινωνικής αποδοχής του Διευθυντή και της αγάπης που τρέφουν οι άνθρωποι του περίγυρού  του, είναι τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Αλλά και η αίσθηση, που προκάλεσε η είδηση του τροχαίου, στους συντρόφους και φίλους του, που ενημερώθηκαν στην διάρκεια της συγκέντρωσης στην πλ. Γεωργίου, του ίδιου απογεύματος. Ακόμη εκ μέρους της ΝΟΔΕ της ΝΔ εκφράστηκε δημόσια η ευχή για την υγεία του αγαπητού Διευθυντή, πρώην Προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ  Αχαΐας.
_____________
* Το Ιstologio G. Mosxou εύχεται στον φίλο Παναγιώτη και στην οικογένειά του, σύντομη ανάκαμψη της υγείας του και επάνοδο στις καθημερινές του δραστηριότητες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: