ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία καταγγέλει

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. Κώστας Αγοραστός, προερχόμενος από την ΝΔ, που στηρίχθηκε με 3 ψήφους του υποψηφίου από το χώρο του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κατσιφάρα, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.Τον αγοραστό καταγγέλλει η «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία». Τον στηρίζει ο Απ. Κατσιφάρας, που μετείχε και στην χθεσινή επίσκεψη του ΔΣ της ΕΝ.Π.Ε. στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να εκδηλώσουν την ανησυχία τους, που ακόμη παραμένει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!



Κατά του ΔΣ της Ε.Π.Ε. για ψήφισμα που έκδωσε τασσόμενη με το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και την αγνόηση του ψηφίσματος της μειοψηφίας


Από την «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία» εκδόθηκε ανακοίνωση –καταγγελία κατά της του ΔΣ της ΕΝ.Π.Ε. που με ψήφισμά του τάχθηκε υπέρ του ΝΑΙ στο επικείμενο δημοψήφισμα, αποσιωπώντας την αντίθετη άποψη της καταγγέλουσας παράταξης, ενώ αντιπροσωπεία της, συμπεριλαμβανομένου του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα επισκέφθηκε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναλυτικότερα η καταγγελία της «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία», που έδωσε στη δημοσιότητα το δικό της ψήφισμα, είναι η παρακάτω:

«ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΠΕ, δείχνοντας το κομματικό του πρόσωπο προχώρησε σήμερα, (σ.σ.: χθες) 30 Ιουνίου 2015, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη μάχη της Ελλάδας σε ένα επαίσχυντο και κατ΄ εντολή ψήφισμα.

Αυτό είναι δικαίωμα της και κρίνεται. Δεν είναι, όμως δικαίωμα της να προβάλλει μόνο το δικό της ψήφισμα, χρησιμοποιώντας τα μέσα της ΕΝΠΕ και να αγνοεί το ψήφισμα της μειοψηφίας, της Παράταξης «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία»

Το ψήφισμα  της μειοψηφίας του Δ.Σ. της ΕΝ. Π.Ε.

«Η “Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία” στο Δ.Σ ΕΝΠΕ επικροτεί την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης και της Ελληνικής Βουλής να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος την 5η Ιουλίου ώστε να αποφανθεί ο λαός μας απέναντι στην πρόταση των δανειστών (ΕΕ- ΔΝΤ- ΕΚΤ).

Πρόκειται για μια κίνηση υπεράσπισης της εθνικής μας αξιοπρέπειας και σεβασμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.

Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να στείλουν ηχηρό μήνυμα δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ψήφος τους θα σηματοδοτήσει την καθαρή απόρριψη της αντιλαϊκής πρότασης των δανειστών, την απαρχή μιας νέας πορείας της χώρας μας για απαλλαγή από την λιτότητα και τα μνημόνια, για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, κατάργηση των μνημονιακών νόμων, βοήθεια στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες, προστασία της δημόσιας περιουσίας, του φυσικού μας πλούτου και των υποδομών, δρομολόγηση μιας νέας αναπτυξιακής πορείας προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

Η ΕΝΠΕ φύσει και θέσει υποστηρικτής και αρωγός της ελεύθερης δημοκρατικής έκφρασης των Ελλήνων πολιτών, οφείλει να μείνει στην ίδια πλευρά μαζί τους και απέναντι στην εκβιαστική λογική και τα αντιλαϊκά τελεσίγραφα των δανειστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: