ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Είναι πολύ εύκολο και δύσκολο να ανοίξουν οι τράπεζες

ΒΟΜΒΑ Σκουρλέτη: Ενδεχομένως κλειστές οι Τράπεζες και μετά τη Δευτέρα
Πάνος Σκουρλέτης: Έχει να κάνει με την πορεία των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό άφησε ο Υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες και πέραν της Δευτέρας, σε δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά 90,1».

«Η Κυβέρνηση αγωνίζεται για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό σενάριο. Είναι πολύ εύκολο και πολύ δύσκολο να ανοίξουν οι τράπεζες και έχει να κάνει με την πορεία των διαπραγματεύσεων» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως, «δεν υπάρχει σχεδιασμός για έξοδο από την Ευρωζώνη», σημειώνοντας ωστόσο ότι, «αν υπάρχει ψυχραιμία ακόμη και μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να είναι διαχειρίσιμη»...

Ο κ. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα περί ακύρωσης του δημοψηφίσματος, είπε πως, μία τέτοια ενέργεια, «θα ήταν αντιδημοκρατική».

Σημείωσε ότι, ένα ισχυρό ΟΧΙ την Κυριακή είναι πιθανό να φέρει τους δανειστές στο τραπέζι της επαναδιαπραγμάτευσης, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, «η Κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί την βούληση του Ελληνικού λαού» και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας. Ότι ο ίδιος δεν είναι Πρωθυπουργός παντός καιρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: