ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Με 62% απάντησε στους θρασείς ο ελληνικός λαός χθες

Χθεσινή εικόνα, από την πλατεία Συντάγματος, μπροστά στην Βουλή. Χωρίς πολλές κομματικές σημαίες, αλλά με αρκετή αποφασιστικότητα!



Η διεθνής αλητοδημοσιογραφία έφθασε στο σημείο να στέλνει ανταποκριτές στην Ελλάδα για το δημοψήφισμα εφοδιασμένους με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα!

Με 62% απάντησε ο λαός στους θρασείς του ντόπιου και χθες ευρωπαϊκού κατεστημένου, επιτυγχάνοντας, ίσως για πρώτη φορά, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη σε Ευρώπη, Αμερική, αλλά και στη μακρινή Αυστραλία.


Και πως, και υπό ποίες συνθήκες. Αυτό το αποτέλεσμα που ήταν έκφραση υπερηφάνειας, θυμού και αγανάκτησης για την ασέλγεια που επιχειρήθηκε σε βάρος του εκλογικού σώματος, ήταν η φυσική αντίδραση κατά του συνόλου σχεδόν του ελλαδικού τύπου, των ηλεκτρονικών μέσων και των διεθνών μέσων ενημέρωσης που έφθασαν στο σημείο να στέλνουν ανταποκριτές εφοδιασμένους με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα! Κάτι που προϊδέαζε για τον τύπο των ανταποκρίσεων που σχεδίαζαν, σε περίπτωση που παρουσιάζονταν έστω και η παραμικρή σύγκρουση ομάδων στους ελληνικούς δρόμους.

Αλλά αυτή η αντίδραση του Έλληνα ψηφοφόρου έστειλε και μήνυμα προς Ευρωπαίους. Ιδίως προς αυτούς που έκαναν το εμετό τους πάνω στο εκλογικό σώμα, που επενέβησαν με αλλεπάλληλες τρομολάγνες δηλώσεις τους. Η αναφορά για τους Σουλ, Γιούνκερ, Ντάισενμπλουμ, που περιέφεραν διεθνώς την αλητεία τους και απαιτούσαν από τον ελληνικό λαό να μην στηρίξει ΟΧΙ, ώστε ψηφίζοντας ναι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση και να την ανατρέψουν. Οι νάνοι της ιδεολογίας του νεοφιλελευθερισμού, οι υπηρέτες της πολιτικής ανηθικότητας και του αμοραλισμού, δεν έπαψαν ούτε στιγμή να κάνουν χρήση της ιδιότητάς τους ως αξιωματούχοι των ευρωπαϊκών οργάνων και να ζητούν να ορίζουν αυτοί ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός μας! Να ρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς, να την υποχρεώσουν σε αναδίπλωση και εξευτελισμό άτακτης υποχώρησης, επιβάλλοντας λύση α λα Παπαδήμου. Να την αναγκάσουν να εγκαταλείψει το φιλολαϊκό πρόγραμμά της.

Πίστεψαν πως με το να κλείσουν την στρόφιγγα της επάρκειας των τραπεζών θα έβαζαν σε εμφύλιο τους πολίτες που έκαναν ουρές τρόμου, τις πρώτες τρεις μέρες στις τράπεζες, ότι θα έβριζαν την κυβέρνηση και αυτό θα εκφραζόταν στην κάλπη. Δεν ήσαν εκεί στις ουρές όμως, γιατί εάν βρίσκονταν θα άκουγαν το βρισίδι της χρονιάς κατά των Ευρωπαίων και θα οσφρίζονταν την αγανάκτηση και το πείσμα με το οποίο οπλίστηκαν, μέχρι που έφθασαν στην κάλπη. Εκεί που με αποφασιστικότητα έριξαν το «βόλι» τους όπου επίτασσε η αξιοπρέπεια.

Γι αυτό και τα αγγλόφωνα ΜΜΕ, στην μακρινή Αυστραλία, όπως πληροφορείται ο διαχειριστής του Istologio G. Mosxou, που οι μισοί συγγενείς τους βρίσκονται εκεί, δεν διστάζουν από το πρωί σήμερα να εκφράζουν την έκπληξή τους για το αποτέλεσμα και να μεταδίδουν από τα ερτζιανά και τις τηλεοπτικές συχνότητες: «Οι Έλληνες χθες ψήφισαν με υπερηφάνεια. Έδειξαν πως είναι ένας λαός με αξιοπρέπεια, πουν δεν τον λύγισε ο φόβος».

Την ίδια υπερηφάνεια ένοιωσαν και ομογενείς, που ήρθαν από την μακρινή Αμερική για να ψηφίσουν στην Πάτρα, εκεί που οι πολίτες της έδωσαν 70% στο ΟΧΙ και απάντηση στο ξεπεσμένο δουλικό πολιτικό σύστημα. Εκεί που την π. Πέμπτη το βράδυ, ενώ στην πλ. Γεωργίου πέντε χιλιάδες πολίτες άκουγαν την ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη, εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην από κάτω πλατεία στην Τριών Συμμάχων, εκατό μόλις πιστοί των μνημονίων αντιπαρατάσσονταν με ομιλητές δύο ξεπερασμένους από την κοινωνία. Χαρακτηριστικό περιστατικό κατέγραψε το Istologio  στα σχολεία Γλαράκη, όταν αδελφές μετά την ρίψη του ψήφου τους στην κάλπη, ένοιωσαν την ανάγκη να εκφραστούν.

Μία εκ των αδελφών είπε: Εμείς νοιώθουμε Ελληνίδες και όσοι Έλληνες ήρθαν από το εξωτερικό να ψηφίσουν ήρθαμε γιατί δεν είμαστε ούτε Μέρκελ ούτε Σουλτς. Είμαστε Έλληνες, θέλουμε την πατρίδα με ψηλά το μέτωπο και με τον νεαρό Αλέξη για πρωθυπουργό να μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι! Ρίξαμε το όχι, γιατί αυτό έπρεπε να ρίξουμε!»

Και τα ελληνικά κανάλια αντί να αναμεταδώσουν, το θετικό κλίμα για την κοινωνία και να ανορθώσουν το ηθικό της, αναμετέδιδαν καθημερινά ότι πιο σάπιο εμφάνιζαν τα αντικυβερνητικά πληρωμένα διεθνή ΜΜΕ, όπως έκαναν όλο το διαρρεύσαν πεντάμηνο των διαπραγματεύσεων.

Κι εδώ που φτάσαμε είναι κοινή απαίτηση του λαού, να μπει επιτέλους μαχαίρι στη διαπλοκή, που έκφρασή της είναι και στα κανάλια. Να επανεξεταστούν οι άδειες λειτουργίας τους, να κληθούν και να πληρώσουν την επί τετραετία φοροαποφυγή τους, να τεθούν σε έρευνα οι συχνότητες και να αρπάξει ο Εισαγγελέας μερικούς.

Μέσα από τις συχνότητές τους, κατ’ επανάληψη ασκήθηκε παρανόμως υπονόμευση του κοινού μας νομίσματος. Συνεχής ήταν η αναφορά τους σε ψευδείς ειδήσεις, που έπλητταν το νόμισμα.

Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν μπορεί στο όνομα της ηρεμίας του τόπου να είναι όλα τα ίδια, όπως και χθες. Τα κανάλια πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους. Είναι υποχρέωση του μιντιακού κατεστημένου. Το απαιτεί η πλειοψηφία των  Ελλήνων ψηφοφόρων.

Το ίδιο το εκλογικό σώμα δείχνει ποια είναι η πλειοψηφία, αν δούμε πως ψήφισαν οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Μία αναφορά από το www.lifo.gr δείχνει τα παρακάτω:

Eπαγγελματικά: Ψήφισαν ΝΑΙ:
Αυτοαπασχολούμενοι 55%, Αγρότες 41%, Συνταξιούχοι 60%, Νοικοκυρές 46%, Άνεργοι 32%, Φοιτητές 25%.
Ηλικιακά: Ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ: 18-29: 26%, 30-44: 45%, 45-59: 39%, 60 και πάνω: 50%

Eπαγγελματικά: Ψήφισαν ΟΧΙ:
Άνεργοι 64%, Φοιτητές 75%, Νοικοκυρές 46%, Συνταξιούχοι 35%,
Ηλικιακά: Ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ: 18-29: 69%, 30-44: 54%, 45-59: 59%, 60 και πάνω: 37%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: