ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Κύμα εθνικής αξιοπρέπειας και συμπαράστασης

ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ/SUPPORT GROUP OF GREEK GOVERMENT
Με κορονίδα αυτήν την φωτογραφία σηματοδοτείται το κίνημα συμπαράστασης στην Ελληνική Κυβέρνηση.

 Από το AVAAZ και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Έλληνες συμπαραστέκονται στην ελληνική κυβέρνηση, που τόλμησε να πετάξει ένα τεράστιο όχι στη μούρη της Μέρκελ και της τρόικας

 

Κύμα υποστήριξης των θέσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για το χρέος και το αίτημά της να παραγραφεί μέρος του, στο βαθμό που θα το καταστήσει εξυπηρετούμενο, αναπτύσσεται μέσω του διαδικτυακού τόπου AVAAZ. Καλούνται οι πάντες, που αισθάνονται Έλληνες, να υπογράψουν στην παρακάτω διεύθυνση:

 

Κι ενώ το κύμα συμπαράστασης που σηκώνεται στην Ελλάδα τείνει να καταστεί αίτημα της εθνικής Ελλάδος, μία ακόμη φωνή συμπαράστασης από τον διεθνή περίγυρω έρχεται, από την άλλη 'άκρη του Ατλαντικού να υποστηρίξει το λαϊκό αίτημα, προερχόμενη από τις ΗΠΑ. Ακόμη, η φωτιά που άναψε η εκλογική ανατροπή της κυβέρνησης των ανδρίκελων, σιγοκαίει στην Ιρλανδία κια φουντώνει στην Ισπανία, που πραγματοποιήθηκε μία ανεπανάληπτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας, που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Ραχόι, πρωταθλήτρια της ανεργίας στην Ευρώπη, με το αριστερό κόμμα Podemos να την απειλεί με πολιτική ανατροπή, στις ερχόμενες εκλγές.

Στην μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινή εφημερίδα Ουάσιγκτων Ποστ είδε το φως της δημοσιότητας αμερικανού αρθρογράφου, που ζητά από την Γερμανία, όσον αφορά το ελληνικό χρέος, να πράξει ότι και οι Έλληνες το 1953 με την συνθήκη του Λονδίου, όπου χαρίστηκε στην μεταπολεμική Γερμανία σημαντικό μέρος του χρέους της, που αφορούσε πολεμικές επανορθώσεις, κατά 60%. 

Και είναι γνωστό ότι με επόμενο αίτημά της και αυτό το εναπομείναν χρέος πάλι κουρεύτηκε σε βαθμό που να φθάσει η χώρα και να πληρώσει μόνον το 10% του αρχικού χρέους της. 

Χαρακτηριστικό του κύματος συμπαράστασης που έχει ξεσηκωθεί, είναι ότι από το απόγευμα του Σαββάτου 31-1-2015, που έχει τεθεί στο ΑVAAZ.org έχει φθάσει τις 13.411 υπογραφές μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο και με σκοπό την υπογραφή εκ μέρους ενός εκατομμυρίου χρηστών. 

Δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα με την οποία τίθενται οι υπογραφές των αιτούντων συμπαράσταση. Κάθε 2 δευτερόλεπτα τίθεται και από μία υπογραφή. Το κύμα συμπαράστασης προς την ελληνική κυβέρνηση, πάντα για το θέμα του χρέους, εξελίσσεται σε όλες τις υπηρεσίες του διαδικτύου, όπως fb, YouTube, σάιτ, πόρταλ κ.α.

Στην ερώτηση γιατί είναι σημαντικό το ζήτημα αυτό για σας, η απάντηση είναι:    


"ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ! 
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ 
ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ.....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: