ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Αλ. Χαρίτσης: "Μονόδρομος η παραίτηση του Γ. Βρούτση"



"Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα επικίνδυνο μείγμα αδίστακτου κυνισμού και τραγικής ανικανότητας", τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με την "παρωδία του προγράμματος δήθεν τηλεκατάρτισης των επιστημόνων μέσω ΚΕΚ".


"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε, εν μέσω μάλιστα πανδημίας,  να χαρίσει σε μεσάζοντες 80 εκατομμύρια ευρώ", στηλιτεύει, υπογραμμίζοντας την "ευθύνη του αρμόδιου υπουργού, Γ. Βρούτση", η οποία "δεν περιορίζεται μόνο στο ότι πιστοποίησε ένα πρόγραμμα που προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των επιστημόνων", αλλά επεκτείνεται και στην "άμεση εμπλοκή συνεργάτιδας του σε εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτέλεση του κατάπτυστου αυτού έργου".

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου ρωτά

«Μετά τη χθεσινή ακύρωση του σκανδαλώδους προγράμματος τηλεκατάρτισης, που διαφήμιζε επί έναν ολόκληρο μήνα ο κ. Βρούτσης, θα έπρεπε να έχει απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα», τονίζει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και ρωτά:

«Γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος - σκάνδαλο ή ήταν δική του πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε εν αγνοία του πολιτικού του προϊσταμένου;».

Π. Σκουρλέτης: Θα περίμενα ο κ. Βρούτσης να έχει την ευαισθησία και να παραιτηθεί
 
«Θα περίμενα ο κ. Βρούτσης να έχει την ευαισθησία και να παραιτηθεί ή ο πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες τους και να τον "παραιτήσει"», σημείωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με το φιάσκο της τηλεκατάρτισης και την κατάργηση των εν λόγω προγραμμάτων voucher.

Ο ίδιος κατά την παρέμβασή του στη Βουλή πρόσθεσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ότι «έρχονται σήμερα με κατεβασμένο το κεφάλι», ενώ έκανε λόγο για «περίπτωση πατεντάτης αρπαχτής και διασπάθισης δημόσιου χρήματος».

«Διαψεύστηκαν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας; Όχι», πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με δημοσιεύματα για τις επτά πλατφόρμες της τηλεκατάρτισης για τη σχέση στενής συμβούλου υπουργού με ΚΕΚ. «Το πρόβλημα δεν είναι η κατάρτιση. Η κατάρτιση υπήρχε και γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξευτέλισε τους δημιουργούς του αποτελώντας ταυτόχρονα εμπαιγμό προς τους επιστήμονες».

Στ. Κούλογλου: Η κυβέρνηση πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη


Η κυβέρνηση πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και λέω η κυβέρνηση και όχι μόνο ο κ. Βρούτσης γιατί αν ο κ. Μητσοτάκης ήταν τόσο καλός και επενέβαινε θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Βρούτση.
Ο κ. Μητσοτάκης ήξερε από την αρχή το σχέδιο. Για μέρες έπαιζε το σχέδιο δεν έκανε τίποτα και έκανε μόνο κάτι, όταν άρχισαν να αγγίζουν οι αποκαλύψεις των σχέσεων των ΚΕΚ και με το οικογενειακό περιβάλλον του ιδίου. Άρα κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Μαξίμου και όχι μόνο του κ. Βρούτση.


Ο Άδ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρώντας να φορτώσει τις δικές τους αδιαφανείς διαδικασίες, τα δικά τους «οικογενειακά» συμφέροντα για τα οποία αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα πρόγραμματα... στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν δημοσιογράφος στο πάνελ τον ρώτησε γιατί δεν δόθηκαν απευθείας τα λεφτά στους επιστήμονες ενώ τον ρώτησε για τη συγγενική σχέση της συμβούλου του Βρούτση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ δεν απάντησε αντ’ αυτού επιτέθηκε για άλλη μια φορά ωρυόμενος.

ΔΣΑ: Φτάσαμε Μάιο, είμαστε από 13 Μαρτίου χωρίς δουλειά. Πότε θ απάρουμε τα λεφτά;

«Έστω και αργά η κυβέρνηση το κατάλαβε. Δε με ενδιαφέρει αν θα παραιτηθεί ο υπουργός. Με απασχολεί να πάρουμε τα λεφτά. Μας είχαν υποσχεθεί Μεγάλη Πέμπτη ότι θα πάρουμε τα 400 ευρώ. Περιμέναμε να τα πάρουμε σήμερα και τελικά δεν φαίνεται ότι θα τα λάβουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Η συγγνώμη πρέπει να είναι έμπρακτη, να μας πουν πότε θα μας δώσουν τα λεφτά. Φτάσαμε Μάιο, είμαστε από 13 Μαρτίου χωρίς δουλειά» τόνισε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: