ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος Γιώργος Πιαντές



Ο Γιώργος Πιαντές δεν υπάρχει πια.  Υπήρξε τεχνικός ραδιοφώνου του «Κόκκινου», που ξεκίνησε από τον  «902 Αριστερά στα FM». Προσβλήθηκε από καρκίνο και πάλεψε μέχρι σήμερα που κατέληξε.


Για τον θάνατό του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος Γιώργος Πιαντές.

Ο Γιώργος Πιαντές ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζοντας για όλες τις αναγκαίες τεχνικές λεπτομέρειες. Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του σε όλες τις συγκεντρώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα. Ήταν πάντα εκεί να δουλεύει αγόγγυστα με μεγάλη αγάπη για αυτό που έκανε και για το κόμμα. 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του και στη δημιουργία του ραδιοφωνικού μας σταθμού «105,5 στο κόκκινο», στην επέκταση του πανελλαδικού δικτύου με τη δημιουργία των τοπικών «κόκκινων» αλλά και το στήσιμο του δικού μας «107,7 στο Κόκκινο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, αποχαιρετά το σεμνό και ανιδιοτελή αγωνιστή της Αριστεράς, σ. Γιώργο Πιαντέ και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του».




Δεν υπάρχουν σχόλια: