ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Πρόταση για ισόβιο αποκλεισμό του Β.Μαρινάκη από τα γήπεδα

Και υποβιβασμό του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με πρόταση του Ερευνητικού Τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση των «28», προτείνεται ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου καθώς και ο ισόβιος αποκλεισμός από τα γήπεδα του Β.Μαρινάκη και του Γ.Σπανού.

Τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου στη Super League 2 καθώς και τον εφ' όρου ζωής αποκλεισμό του ιδιοκτήτη της πειραικής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, και του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, από τα γήπεδα, περιλαμβάνει η πρόταση του Ερευνητικού Τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση των «28», η οποία αφορά στημένους αγώνες της περιόδου 2012 - 2015.

Η ίδια προταση σε σχέση με τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στις 4/2/15, που έληξε 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει και πρόστιμα έως και 3 εκατ. ευρώ στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο, με το οποίο έχουν παραπεμφθεί 28 άτομα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αφορά τη σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του efsyn.gr οι δύο ΠΑΕ και οι πρόεδροί τους παραπέμπονται βάσει του Άρθρου 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί «προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους», μετά από έρευνα έξι μηνών του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και ειδικά της Παναγιώτα Σπανού.

Για την υπόθεση παραπέμπτονται συνολικά 15 άτομα και αυτά είναι τα εξής: Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Σπανός (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ατρόμητος), Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου), Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου), Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής), Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής), Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής).

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: