ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Πέθανε μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας

Πέθανε μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας ο Μουσταφά Koçak μαχόμενος για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητώντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία. 

Ο Mustafa Koçak καταδικάστηκε ισόβια με μόνα στοιχεία την «ομολογία» ενός ρουφιάνου καταγγέλλει το περιοδικό «ο Αγώνας» με ανάρτησή του.


«Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια... Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης».



Ο Μουσταφά Koçak ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
Ο σύντροφος Mustafa Koçak έπεσε μάρτυρας μέσα στις φυλακές μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας

Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια...
Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης, όπως ο Μπέρκ Ερτζάν (το άτομο που τον έμπλεξε εξαρχής στην υπόθεση και εξ αιτίας του καταδικάστηκε σε ισόβια με μόνα στοιχεία την "ομολογία" του ρουφιάνου αυτού). Τον Ιούλιο ο Μουσταφά ξεκίνησε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητόντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία!
Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΟΤΣΑΚ - ΑΘΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: