ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Οι πλατφόρμες με τα εκατομμύρια χτύπησαν σε συνεργάτιδα του Βρούτση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Και νέα σοκαριστική διάσταση στo σκάνδαλο με τα voucher της ντροπής αποκαλύπτει το documentonews.gr. Η σύμβουλός του κερνάει και η οικογένειά της πίνει από τα εκατομμύρια των voucher της ντροπής. 


Η ανεξήγητη επιμονή του υπουργού Γιάννη Βρούτση να χρησιμοποιήσει τα voucher για να επιδοτήσει τους επιστήμονες που έχουν πληγεί από την πανδημία, αντί να δώσει απευθείας τα 200 εκατομμύρια, ίσως τελικώς βρίσκει εξήγηση.  

Η στενή συνεργάτιδά του, Ευγενία Παπαβασιλείου, ανήκει σε οικογένεια που κατέχει ΚΕΚ αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Η οικογένεια Παπαβασιλείου, με άλλους ιδιοκτήτες ΚΕΚ έχουν Ένωση Εταιρειών (κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα) που αποτελείται από δύο ακόμη εταιρείες, οι οποίες έχουν αναλάβει τη λειτουργία των γνωστών πλατφορμών με τα "Σόλιου Ελικίκου" .

Συγκεκριμένα η οικογένεια της Συμβούλου του Βρούτση (και μέχρι πρότινος και μέτοχος στα ΚΕΚ), είναι ιδιοκτήτρια των ΚΕΚ "Ευκλείδης". 

Τα ΚΕΚ "Ευκλείδης" δραστηριοποιούνται από κοινού με τα ΚΕΚ "Μαστερ" και "Δήμητρα", που ανήκουν στους επιχειρηματίες Μανωλίτση και Πιτσούλη αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι έχουν στην ιδιοκτησία τους τρεις από τις επτά πλατφόρμες που θα μοιραστούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ επειδή κάνουν το μεσάζοντα στα κονδύλια Βρούτση .

Το μοίρασμα των χρημάτων δια των μεσαζόντων γίνεται μια στενή οικογενειακή υπόθεση, με επίκεντρο την οικογένεια της συμβούλου του Υπουργού Γιάννη Βρούτση. 



Δείτε λοιπόν παρακάτω κάνοντας ΚΛΙΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.documentonews.gr  όλα τα στοιχεία από τα οποία αβίαστα προκύπτει άμεση σχέση μεταξύ ιδιοκτητών τριών από τις επτά πλατφόρμες που θα διαχειριστούν τα 30 από τα 193 συνολικά εκατομμύρια, με την σύμβουλο του υπουργού Εργασίας καθώς και με την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: