ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Σ. Τσιόδρας: Εισηγηθήκαμε σταδιακή επαναλειτουργία σχολείων



Η αρμόδια Επιστημονική Επιτροπή του υπουργείου Υγείας αποφάσισε να εισηγηθεί στο υπουργείο Παιδείας την σταδιακή επαναλειτουργία των σχολείων και ΑΕΙ 


Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επιστροφή στη σχολική καθημερινότητα, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι πρόκειται για μια επιστημονική πρόταση, που βασίζεται στο ότι ο πληθυσμός των παιδιών κινδυνεύει πολύ λιγότερο από τον κορονοϊό, ενώ τον μεταδίδει και λιγότερο, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.
Αναλυτικές ανακοινώσεις θα κάνει αύριο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά το διάγγελμα Κ. Μητσοτάκη που είναι προγραμματισμένο για τις  6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου υγείας σήμερα στην χώρα μας καταγράφονται 136 νεκροί, 17 νέα κρούσματα, συνολικά 2.534.

Από αυτά τα κρούσματα το 55% είναι άνδρες, τα 580 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, το 49% με ήδη γνωστό κρούσμα,
43 είναι οι διασωληνωμένοι, 81% με υποκείμενο νόσημα.

Δύο νέους καταγεγραμμένους θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: