ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Θέματα Πόθεν Έσχε και Πείρου στο Δημ. Συμβούλιο

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων κατατέθηκαν δύο ερωτήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους της Ώρα Πατρών. 

Ο Γιώργος Ρώρος για το θέμα του Πείρου-Παραπείρου και τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Πατρέων με τους Δημάρχους Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας. Ο Δήμαρχος απάντησε με γενικότητες και αόριστα. 


Ο Ηλίας Γρηγόρης πρότεινε να συζητηθούν τα θέματα προ ημερησίας μετά τη συζήτηση για το τρένο και έγινε ομόφωνα αποδεκτή. 

Ο Γιάννης Τσιμπούκης για το θέμα της ανάρτησης των πόθεν έσχες όπου εκ του νόμου 3852/2010 απαιτείται η δημοσίευση τους. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε άγνοια και ότι θα επιληφθούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες.
  Φαίνεται και από τη φωτογραφία ότι δεν έχουν δημοσιευτεί από το 2015!  

image.png

Επίσης, μετά το αλαλούμ της δημοτικής αρχής, αλλά να έχει ψηφίσει η Οικονομική Επιτροπή, (δηλαδή την 100% απαλλαγή των ενοικίων των καταστημάτων και ακινήτων που έχει εκμισθώσει ο Δήμος για το δίμηνο της πανδημίας) και άλλη εισήγηση να φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο (δηλαδή 40% απαλλαγή από τα ενοίκια), αναγκάστηκε μετά την επισήμανση του επικεφαλής της Ώρα Πατρών Γιώργου Ρώρου, ανέκρουσαν πρύμναν. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πλέσσας αποδέχτηκε την πρόταση της Ώρα Πατρών για 100% απαλλαγή όπως ψηφίστηκε στην Οικονομική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: