ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ανησυχίες των επιστημόνων από το άνοιγμα των σχολείων

Επιδημιολόγοι, γιατροί και εκπαιδευτικοί εκφράζουν έντονη ανησυχία και προβληματισμό για το άνοιγμα των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.


Σοβαρά ερωτήματα θέτει ο Νεκτάριος Κορδής στο Alfavita για το άνοιγμα των σχολείων, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να ληφθούν όπως διαπιστώνεται και από όσα είπε ο επιδημιολόγος Ν. Σύψας για το θέμα της μάσκας. 

Επίσης σοβαρές αντιρρήσεις για την συζήτηση περί ανοσίας της αγέλης ως στόχευση στη χώρα μας εκφράζει ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Γκίκας Μαγιορκίνης.

Σύμφωνα με πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε σειρά τηλεφωνημάτων με καθηγητές και επιδημιολόγους και εξέφρασε την ανησυχία του και τις έντονες επιφυλάξεις του για την κυβερνητική απόφαση να ανοίξουν εν μέσω πανδημίας, όλα τα σχολεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: