ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Κύμα συμπαράστασης αναπτύσσεται στο πλευρό του Ηλία


Η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται από τις δικές της αναρτήσεις
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου καταλήγει:.
«Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του».
Όμως την γνώμης της εκφράζει και η βάση ντου ΣΥΡΙΖΑ που στέκεται ολόψυχα δίπλα στον Ηλία Γρξηγόρη, ο οποίος την εξέφρασε:
Γιατί ζητάτε από τον κ. Βρούτση να παραιτηθεί;

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν υπενθυμίζουν:

Ο κ. Βρούτσης πιάστηκε να ζημιώνει το Δημόσιο, δίνοντας 85 εκατ. ευρώ σε συνεργάτες του, ημέτερους και κολλητούς της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τον διατηρεί στη θέση του, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Μιας και παραμένει λοιπόν Υπουργός, οφείλει άμεσα να απαντήσει σε τέσσερα ερωτήματα:

1. Επειδή ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, περιμένουμε ακόμα απάντηση από τον λαλίστατο κ. Βρούτση: Τη δουλειά με τις επτά πλατφόρμες την έστησε μόνος του ή σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Μητσοτάκη;

2. Για ποιο λόγο διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι δεν πρόκειται να αποπεμφθεί αφού αυτά που υπέγραψε τα είχε λάβει από το Μέγαρο Μαξίμου; Μήπως εκβιάζει επειδή το σχέδιο με τα ΚΕΚ δεν ήταν δικό του αλλά του πρωθυπουργικού γραφείου;

3. Μπορεί να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν οι δύο από τις επτά πλατφόρμες των ΚΕΚ να στήθηκαν μία μέρα μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού;

4. Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης δεν τον αποπέμπει γιατί έχει λερωμένη την φωλιά του για το σκάνδαλο με τα ΚΕΚ. Ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί και να εξαφανιστεί;


Σία Αναγνωστοπούλου: Η αντιπολίτευση πρέπει να κάνει τη δουλειά της

Η Σία Αναγνωστοπούλου  μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ επεσήμανε πως:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ λέει ότι δεν μπορεί να πάρει εμπροσθοβαρή μέτρα. Έδωσε όμως 80 εκ. ευρώ για ΚΕΚ και πλατφόρμες που δημιουργήθηκαν εν μία νυκτί, «δώρισε» voucher στις αεροπορικές εταιρείες για τις ακυρωμένες πτήσεις, έδωσε 20 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ (χωρίς να περιλαμβάνονται τα περιφερειακά κανάλια και οι εφημερίδες) και επίσης  χρήματα με απευθείας ανάθεση σε εταιρείες για υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης στις φυλακές. Η δημοκρατία δεν είναι σε αναστολή, επειδή είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Η αντιπολίτευση πρέπει να κάνει τη δουλειά της».



Σιγά μην συγχύστηκαν με την αθυροστομία του Ηλία Γρηγόρη. Σιγά μην φοβήθηκαν τον χωρίς μέτρο λόγο του. Υποκριτές ήσαν πάντα. Δεν συνηθίζω να μιλάω με τσιτάτα αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζουν γάντι. «Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας.»
Σιγά μην τον διαγράψει η Αριστερά τον Ηλία για το ύφος του. Ύφος που ποτέ δεν υιοθέτησα αλλά μπορώ να κατανοήσω όποιον/α το επιλέγει. «Καλύτερα ένα διαμάντι με ένα ελάττωμα παρά ένα χαλίκι χωρίς κανένα».

 
Ενόχληση από την περιφορά της εικόνας της Τρυπητής πάνω σε αγροτικό και στη συναυλία της Πρωτοψάλτη

Ενόχληση επικρατεί στους κόλπους της εκκλησίας αλλά και σε εκκλησιαστικούς κύκλους της Αιγιάλειας, από τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που ίσχυσαν εκ μέρους του Κράτους, απέναντι στην περιφορά της εικόνας της Τρυπητής πάνω σε αγροτικό και στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε καρότσα φορτηγού.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής, Πολιούχου και Προστάτιδος του Αιγίου, έγινε περιφορά της εικόνας της Παναγίας Τρυπητής πάνω σε καρότσα αγροτικού και χωρίς την παρουσία κόσμου. Ωστόσο θεωρήθηκε παράβαση και αφαιρέθηκαν οι πινακίδες του αγροτικού.
Όμως στην περίπτωση της Πρωτοψάλτη η συναυλία που έγινε σε καρότσα φορτηγό το οποίο περιόδευσε σε συνοικίες της Αθήνας, έλαβε επαίνους.  






ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΣΕΣ
Κάτω τα Κουλά σας από τον Σύντροφο Αγωνιστή της Αριστεράς

Υποστηρίζω και είμαι στο πλευρό του ΗΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ
ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο από την Ατομική του ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη, που τον Αποκάλεσε με την Λέξη (μ@λ@κ@ς).,



Δεν υπάρχουν σχόλια: