ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Στη μνήμη Ν. Μοίραλη η αιμοδοσία στο ΠΕΑΚ Πάτρας

Συλλυπητήριο μήνυμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
 Η αθλητική οικογένεια της πόλης αλλά και η Πατραϊκή κοινωνία θρηνεί από το απόγευμα του Σαββάτου τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του 18χρονου Νίκου Μοίραλη.
Μία απώλεια που τραντάζει και βυθίζει στο πένθος τον αθλητικό κόσμο και την καθεμιά και τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ο Νίκος Μοίραλης, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Γλαύκου και παλαιότερα του Προμηθέα και του Έσπερου ΑΟΠΑ δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του την προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του «Δ. Πεπανός» εκφράζοντας ταυτόχρονα τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια των μελών της στην  οικογένειά του.
Νίκο, αύριο (σήμερα Δευτέρα) δίνουμε αίμα στην μνήμη σου
Συλλυπητήριο μήνυμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
Χθες (προχθές) έφυγε ξαφνικά ο Νίκος Μοίραλης, 18 ετών, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Γλαύκου. Δυστυχώς για τον Νίκο Μοίραλη έμελλε να ήταν η τελευταία βόλτα με το ποδήλατό του. Ως νέος, είχε και πολιτικές ανησυχίες και εκτός από τον αθλητισμό ασχολιόταν και με τα κοινά.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το χαμό του νέου συνανθρώπου μας στην οικογένειά του, την Οργάνωση Μελών της ΚΝΕ και την αθλητική ομάδα μπάσκετ «Γλαύκος». 
ΟΜ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: