ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ο Σ. Πέτσας απαντά στην ΑΥΓΗ: Διαψεύδει τις πληροφορίες για υποκατώτατο

Διάγγελμα χωρίς αντεργατικό περιεχόμενο; Λιγάκι δύσκολο, αλλά όψομεν!

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. 


Τόσα διαγγέλματα, σε τόσο πυκνό χρόνο, δεν έχουν δεν έχουν εξαγελθεί ούτε στα πιο μαύρα χρόνια της πατρίδας μας. Και αυτά είναι που χαρίζουν στον κ. Μητσοτάκη την επωνυμία του διαγγελματία πολιτικού! 

Μίλησε για τις ευαισθησίες που τον διακατέχουν έναντι του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά ξέχασε ότι εδώ και περίπου δύο μήνες έχει εκδώσει σωρεία έκτακτων νόμων με την χρήση της αντιδημοκρατικής ΠΝΠ, δηλώνει πως αυτά τα κατασκευάσματα θα πάψουν υφιστάμενα την άρση της ΠΝΠ και είναι να απορεί κανείς πια απ' όλα δεν θα ισχύσουν στον αιώνα των άπαντα!    

Όπως για παράδειγμα η επιβολή περιοριστικών μέτρων για την τέλεση πορείας για συνδικαλιστικούς λόγους από σωματείο εργαζομένων, ή η επιβολή σφαγιασμένου μισθούς κια οριστική απόλυση όσων με την ευκαιρεία του κορονοϊού βγήκαν σε προσωρινή παύση εργασίας.

Μάλιστα ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στην ερώτηση της εφημερίδας ΑΥΓΗΣδιέψευσε ότι θα καθιερωθεί υποκατώτατος μισθός καθώς και ότι θα συνεχιστεί η ισχύ των μέτρων για την αναστολή εργασίας και μετά την άρση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Αν και το σχετικό Νομοσχέδιο βρίσκεται στα συρτάρια του Υπ. Εργασίας, φαίνεται πως η κυβέρνηση λαμβάνει υπ' όψιν της τις  σφοδρές αντιδράσεις  του κόσμου της εργασίας, αν επιβληθεί μισθός των 533 ευρών και μαζεύει τα λουριά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: