ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Από φωτογραφίες πήγε καλά, από εθνικά κέρδη, όχι!

Πρώτη προτεραιότητα η μπίζνα των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών κι αφού ο πιστός σύμμαχος Κούλης δεν διαμαρτύρεται, αναβαθμίζονται τα τουρκικά πολεμικά F16!

Ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και θα διεξαχθούν συναντήσεις με Κ. Χάρις και Ν. Πελόζι, τα εθνικά κέρδη από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι απόντα. Ούτε καν τις λέξεις τουρκική προκλητικότητα, δεν τόλμησε να αναφέρει!

Από φωτογραφίες όμως ήσαν πληθωρικά! Φωτογραφικά εσταντανέ με τα μέλη της οικογένειας του Πρωθυπουργού, μετά του ζεύγους Μπάιντεν, - αν και αυτού του είδους οι εμφανίζεις είναι οδιαίτερα ελκυστικές στο αμερικανικό κοινό, εξ ου και ο χαρακτηρισμός «αμερικανιές» - εν τούτοις το ζεύγος του Αμερικανού Προέδρου εμφανίστηκε μόνο του.

Πρώτη προτεραιότητα η μπίζνα των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών κι αφού ο πιστός σύμμαχος Κούλης δεν διαμαρτύρεται, γιατί να μην προχωρήσει η αναβάθμιση των τουρκικών F16, εις βάρος της ισορροπίας στο Αιγαίο, αναγκάζοντας και την Ελλάδα σε αγορά κι άλλων Ραφάλ, ή τέλος πάντων αν θέλουνε πουλάμε και εμείς F16, πολεμικά αεροσκάφη.   

Και να η αβροφροσύνη, που περισσεύει από τον Αμερικανό πρόεδρο στο διαδίκτυο:

«Ήταν τιμή μου που υποδέχτηκα τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο. Η φιλία, η συνεργασία, και η συμμαχία ανάμεσα στα δύο έθνη μας είναι πιο ισχυρές από ποτέ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Τζο Μπάιντεν, συμπεριλαμβάνοντας μια φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του, Τζιλ Μπάιντεν, με το ζεύγος.

Πόσο ισχυρές είναι μας το υπενθυμίζει το θάψιμο των ελληνικών συμφερόντων, εκ μέρους των δύο ανδρών, που στηλιτεύει η ανάρτηση του πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Κύρτσου, που με αφορμή την οικογενειακή φωτογραφία Μητσοτάκη με το ζεύγος Μπάιντεν μιλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, «θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: