ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

«Βέβηλοι και μιαροί» οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;

 


Ο μαθουσάλας πολιτικός του ΠΑΣΟΚ με  δήλωσή του καταφέρεται εναντίον των πρώην συντρόφων του, που απέρριψαν το κόμμα του, υπέρ του κόμματος της Αριστεράς!

Οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια εμπόδιζαν τους μιαρούς παρείσακτους να εισέλθουν στο ναό για την τελετή μύησης, κραυγάζοντας «Εκάς οι βέβηλοι» (Μακριά οι βέβηλοι). 

Αυτή τη φρασεολογία χρησιμοποιεί σήμερα και πάλι - μετά από τον χαρακτηρισμό «ποντίκια»- ο υπέργηρος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, προσβάλλοντας και απειλώντας τον δημοκρατικό κόσμο, που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ, μη ανεχόμενος τους ΣαμαροΒενιζέλους, που σήμερα τους ''ξέθαψε'' η ηγεσία Ανδρουλάκη για να τους βγάλει στο... μεϊντάνι, ώστε να δώσουν ένα... χεράκι, να κρατηθεί το κόμμα  του, βλέποντας ότι συνεχίζεται η κατάρρευση του κόμματός του, από τα πλαστά ποσοστά που του έδιναν οι μιντιάρχες, όπως ακριβώς έγινε και με την συγχωρεμένη Φώφη, όταν της έδιναν ακόμη και 18%, αλλά τελικά στην κάλπη κατέληξε με 8%! Κάτι που της είχε εφιστήσει την προσοχή τότε ο ευρωβουλευτής αντιπρόεδρος του  Ευρωκοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Αλλά, τέτοια στεντόρεια κραυγή αρμόζει να ακουστεί εναντίον των ασεβών και μιαρών που κάθε τόσο ασχημονούν και βεβηλώνουν τόπους προσκυνήματος (Εκκλησίες, Συναγωγές, Τεμένη), νεκροταφεία, μουσεία κ.α.

Πρόκειται για ειδεχθείς πράξεις, οι περισσότερες εκ των οποίων, αποκαλύπτουν απεχθή νοοτροπία, προς κάθε ελεύθερη βούληση δημοκρατικού πολίτη!

Αλλά το ερώτημα είναι: Όντως είναι βέβηλοι και μιαροί, όσοι δημοκρατικοί πολίτες προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ απόθεσαν τις ελπίδες τους στην Αριστερά;  Και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας που υπέστη το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτοί που τσαλπάτησαν τις ελπίδες ενός δημοκρατικού λαού, συνασπιζόμενοι με τα μονοπωλιακά συμφέροντα, που βύθισαν στο χρέος την χώρα, με δις εκατομμύρια που κατασπαταλούσαν ή αφαίμαζαν για ίδιο όφελος μεγαλοστελέχοι του κόμματος;     

Μα αυτήν την άποψη -ότι όλα έβαιναν σωστά- έχει η ακραία Δεξιά, που δεν δέχεται την διαφορετικότητα και επί χρόνια θεωρούσε και θεωρεί ακόμη κτήμα της το κράτος και τους πολιτικούς θεσμούς, που νομίζει αποκλειστικά δικούς της τους πολίτες και δεν τους επιτρέπει να επιλέξουν διαφορετικά!

«Η καταγγελία μου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο 21 Μαΐου, που αποτελεί και προειδοποίηση για όσους, περιφερόμενοι εδώ κι εκεί, σκέφτονται ίσως να χτυπήσουν ξανά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ, ενόχλησε τη λασπώδη ανωνυμογραφία του διαδικτύου και κάποιους, επωνύμως, που δεν βρήκαν τη φρασεολογία μου politically correct!»,

αναφέρει ο... μαθουσάλας της πολιτικής, αν και δεν τα περίμενε κανείς από αυτόν!

«Για μας, στο ΠΑΣΟΚ, η πόρτα μας είναι ορθάνοιχτη για όσα, απλά μέλη και ψηφοφόρους εξαπατήθηκαν και ακολούθησαν οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πολιτικό τυχοδιώκτη. Για αυτούς που, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, πρόδωσαν και τους ίδιους είναι κλειστή και γράφει απ΄ έξω: Εκάς οι βέβηλοι!».

καταλήγει η δήλωση Κακλαμάνη!

Αναλυτικά στη δήλωση του Απόστ. Κακλαμάνη, με αφορμή το... ξεμπρόστιασμα Ανδρουλάκη από χρήστες του διαδικτύου, για τη συμμαχία του με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ των Βενιζέλου, Σημίτη, Διαμαντοπούλου κ.α., περιλαμβάνονται τα  παρακάτω:

«Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»…

Αθήνα, 23/5/2022

Η απαξίωση του πολιτικού κόσμου είναι δεδομένη στη συνείδηση του λαού. Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης του αποτελεί ζωτική ανάγκη για τη χώρα. Αυτήν την ανάγκη θα υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο νέο ξεκίνημα ανασυγκρότησης της παράταξης στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.

Η χώρα και ο δημόσιος βίος της πρέπει να απαλλαγούν από τη μάστιγα της πολιτικής διαφθοράς και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού. Αυτά πλήρωσαν, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ο ελληνικός λαός όταν, με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, η παράταξή μας έδινε τη μάχη αποτροπής της άτακτης χρεοκοπίας που μας κληροδότησε η Ν.Δ.

Μαζί με τη Ν.Δ. των Ζαππείων και την ''Αριστερά των αγώνων'' στις πλατείες και τους δρόμους, όπου δοξάστηκε ο αντικοινοβουλευτικός τραμπουκισμός, συνασπίστηκαν και βουλευτές και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή και χτύπησαν πισώπλατα την κυβέρνηση, το κόμμα, τα μέλη και τους οπαδούς του.

Η καταγγελία μου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο 21 Μαΐου, που αποτελεί και προειδοποίηση για όσους, περιφερόμενοι εδώ κι εκεί, σκέφτονται ίσως να χτυπήσουν ξανά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ, ενόχλησε τη λασπώδη ανωνυμογραφία του διαδικτύου και κάποιους, επωνύμως, που δεν βρήκαν τη φρασεολογία μου politically correct!

Όμως, ούτε με αυτή τη φρασεολογία ίδρωσε το αυτί αυτών στους οποίους αναφέρομαι. Σιωπούν σαν ''στου κουφού την πόρτα'', καθώς κάθονται πανευτυχείς στις πρώτες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από καταξιωμένους, πραγματικά αριστερούς, που τους τιμώ, αλλά δεν ξέρω ως πότε θα τους ανέχονται.

Για μας, στο ΠΑΣΟΚ, η πόρτα μας είναι ορθάνοιχτη για όσα, απλά μέλη και ψηφοφόρους εξαπατήθηκαν και ακολούθησαν οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πολιτικό τυχοδιώκτη. Για αυτούς που, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, πρόδωσαν και τους ίδιους είναι κλειστή και γράφει απ΄ έξω: Εκάς οι βέβηλοι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: