ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Χυδαιότητα του Ψαριανού στους Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα


Με επίδειξη φθηνιάρικου χιούμορ του στυλ είναι «ρεπόρτερς χωρίς τσίνορα»,  από την εκπομπή του Πετσωμένου ΣΚΑΪ, ο μετακλητός του Πικραμένου έκανε το καθήκον του απέναντι στο Μαξίμου!

  «Ο Ψαριανός σχολιάζοντας την έκθεση των @RSF_inter για την ελευθερία του Τύπου, τους αναφέρει ως «Ρεπόρτερ Χωρίς Τσίνορα» (με γέλια @ArisPortosalte) για να υποβαθμίσει προφανώς την αξιοπιστία τους. Ο μετακλητός Ψαριανός που παρουσιάζεται από τα Πετσωμένα ΜΜΕ ως δημοσιογράφος».

Με επίδειξη φθηνιάρικου χιούμορ του στυλ είναι «ρεπόρτερς χωρίς τσίνορα»,  από την εκπομπή του Πετσωμένου ΣΚΑΪ, ο μετακλητός του Πικραμένου έκανε το καθήκον του απέναντι στο Μαξίμου, συντασσόμενος στην προσπάθεια να υποβαθμιστεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει την Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι με τις επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων, με την δολοφονία του ερευνητή δημοσιογράφου Καραϊβάζ, που ακόμη να εξιχνιαστεί,  με αποτέλεσμα να είμαστε στον πάτο, της ελευθερίας του Τύπου ως χώρα!

Είναι ο υπέρτατος βαθμός του θράσους, το  να λοιδορεί και να επιτίθεται χυδαία στους ''Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα'' ο Γρηγόρης Ψαριανός, ποιος; ο Γρηγόρης Ψαριανός, γνωστός για την αήθεια που τον διακρίνει, από την στιγμή που επέδειξε τον μισογύνικο χαρακτήρα του, από τα έδρανα της Βουλής, κατά γυναικός βουλευτίνας. Να λοιδορεί, ποιος; Ο μετακλητός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμένου, τον οποίο Ψαριανό, ο Πετσωμένος ΣΚΑΪ τον παρουσιάζει ως δημοσιογράφο, για προσδώσει κύρος στην αήθειά του! Ναι υπήρξε ραδιοφωνικός παρουσιαστής, αλλά δημοσιογράφος ποτέ!.

Αλλά,  η χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός στους Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα είναι και σημάδι κατάπτωσης καθώς ήδη ο Ευρωπαία Επίτροπος Βέρα Γιούροβα έχει θέσει υπό εποπτεία την ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα τον επόμενο καιρό, επιμένοντας πως αξίωση της ΕΕ είναι να προσαρμοστούν η ελληνική νομοθεσία και η πρακτική της ελληνικής κυβέρνησης στις ευρωπαϊκές Οδηγίες, που ορίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει εξοντωτική νομοθεσία κατά δημοσιογράφων, αλλά να μην προστατεύονται από τις εκφοβιστικές αγωγές πρακτικών  slapp και να μην  έχει θεσπιστεί νομοθεσία για την προστασία μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, ενώ την ίδια ώρα διώκονται δημοσιογράφοι και εισαγγελείς που ερευνούν την συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα, όπως της Νοβάρτις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: