ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Βεβήλωσαν το Πανεπιστήμιο τα ΜΑΤ στη Θεσ/νίκη

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ σρον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο από τα επεισόδια που προκάλεσαν τα ΜΑΤ της Μοσχόμαγκας του νέου Κωλλέτη, του Κυρ. Μητσοτάκη!

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=784238292565781&t=0



 

Φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών που διαδήλωνε κατά της αστυνομικής παρουσίας μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Οι εικόνες απίστευτης βίας που πέρασαν από το διαδίκτυο στην δημοσιότητα, σοκάρουν καθώς οι φοιτητές κυριολεκτικά  αγανακτισμένοι φωνάζουν συνθήματα που καλούν την αστυνομία νανμείνει έξω από το πανεπιστημιακό άσυλο, το οποίο βεβηλώθηκε με την παρουσία των ΜΑΤ, υπό την εντολή του υπ. Δημοσίας Τάξης.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους φοιτητές με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο φοιτητής ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, αφού παρέμεινε επί ώρα ξαπλωμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Αυτή είναι η... προστασία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που παρέχεται στα παιδιά μας, από την νκυβέρνηση της ακροδεξιάς, που ενεργεί ως άλλη Μοσχόμαγκα του προπερασμένου αιώνα επί πολιτικάντη Κωλλέτη! 

 

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να μπαινοβγαίνουν μέσα στο ΑΠΘ και να φτάνουν μέχρι και τα αμφιθέατρα. 

 


Το βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης είναι ενδεικτικό της αστυνομοκρατίας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς φοιτητές μπαίνουν στη σχολή για μάθημα και τους συνοδεύει ένας ΜΑΤατζής μέχρι το αμφιθέατρο!

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: