ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη

Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Βοστώνη μαζί με τη Μαρεβα και είδαν final four του NBA. Σε μια επίδειξη έλλειψης ντροπής και ενσυναίσθησης, την ίδια μέρα που ταξίδευε με κρατικά έξοδα, κάλεσε τους νέους να περάσουν καλά χωρίς λεφτά. γιατί δεν χρειάζονται... Αυτός είναι θρασύς!!! Εμείς τι κάνουμε; Τα λέμε στις εκλογές... σε λιγότερο από χρόνο πλέον...

 

Επιθυμούσε η ψυχή του να δει μπάσκετ ο Έλληνας πρωθυπουγός - Ολιστικός τρόπος ζωής για τον Κυρ. Μητσοτάκη μας!

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα περί ολιστικής ζωήςμαθήματα στους νέους από πλευράς Μητσοτάκη, τους οποίους νέους συμβούλεψε να μην εστιάζουν στο πόσα χρήματα λαμβάνουν ως μισθό, ταξίδεψε στη Βοστώνη όχι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά για να βρεθεί στην τελετή αποφοίτησης του εκεί κολλεγίου και για να δει αγώνα NBA.

Όπως μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το FlightAware, ο πρωθυπουργός πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το υπερπολυτελές σκαφος Hellenic Air Force 352B και την Τρίτη αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το documento.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με το υπερπολυτελές VIP κυβερνητικό αεροσκάφος Falcon της εταιρείας Dassault, το οποίο «δώρισαν» στην Ελλάδα οι Γάλλοι μαζί με τα Rafale.

Μάλιστα, μετά από την ομιλία του στο κολλέγιο απ’ όπου αποφοίτησε η σύζυγός του και ο γιος του Κωνσταντίνος, ο Κυριάκος και η σύζυγός του παρακολούθησαν αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ για το ΝΒΑ!

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: