ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

«Metropolis fm»: Καταγγέλλουν τραπουκισμούς απεργοσπαστών

Οι τεχνικοί καταγγέλλουν τη διοίκηση του ρ/σ «METROPOLIS» ότι βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή απόπειρα απεργοσπασίας. Φωτογραφία αρχείου.

Τη διοίκηση του ραδιοσταθμού καταγγέλλουν η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας και η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας - Θράκης αναφορικά με τις απεργοσπαστικές μεθόδους στον «METROPOLIS» στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο Ενώσεις εργαζομένων, χθες, ημέρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, την ώρα που οι δημοσιογραφικές ενώσεις είχαν κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας, «η διοίκηση έστειλε απεργοσπάστες να απαιτήσουν από τον εργαζόμενο του Control Room του «METROPOLIS», ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην στάση εργασίας που κήρυξε το Διασωματειακό και το Ε.Κ.Θ., να εγκαταλείψει την θέση του για να κάνει εκπομπή ο γνωστός απεργοσπάστης του «METROPOLIS» (εν ώρα στάσης εργασίας)».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο ίδιος «γνωστός απεργοσπάστης» καταγγέλλεται ότι άσκησε λεκτική βία στον εργαζόμενο του Control Room χωρίς να τηρεί κάποιο μέτρο ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

«Τόση η λαχτάρα τους να εφαρμόσουν τον Χατζηδάκη πριν ακόμη ψηφιστεί από τους Χατζηδάκηδες. Πάνω από όλα η εργοδοσία και μετά η υγεία», σχολιάζουν στην κοινή τους ανακοίνωση η ΕΤΕΡ και η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας – Θράκης.

Οι ίδιοι υπογραμμίζουν ότι τελικά η απόπειρα απεργοσπασίας απέτυχε και η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε κανονικά, μετά «τη συνεπή στάση του εργαζόμενου συναδέλφου, την παρέμβαση των Σωματείων εργαζομένων και την παρουσία των Αλληλέγγυων πολιτών έξω από τις εγκαταστάσεις ρ/σ».

Τέλος τονίζουν ότι «εάν νομίζουν ότι ο αντισυνταγματικός νόμος που παράνομα ψήφισε στη βουλή η κυβέρνηση θα εφαρμοστεί, είναι γελασμένοι. Θα τον ακυρώσει στην πράξη ο κόσμος της εργασίας που αποτελεί την κοινωνική πλειοψηφία».


Δεν υπάρχουν σχόλια: