ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Συν γυναιξί και τέκνοις μετείχαν στην απεργία

 

 Το απόγευμα στις 7 και ενώ το αντεργατικό έκτρωμα θα συζητείται στη Βουλή, όλη η Ελλάδα θα μετέχει στο συλλαλητήριο - Και το ΕΚ Πάτρας έχει προκηρύξει κινητοποίηση διαμαρτυρίας

Νυν υπέρ πάντων ο αγών για το εργατοϋπαλληλικό κίνημα η σημερινή κινητοποίηση που διοργανώνουν συνδικάτα, εργατικά κέντρα και κοινωνικοί φορείς,  αντιδρώντας στην αντιδραστική και οπισθοδρομική πολιτική της κυβέρνησης, έναντι των εργαζομένων, που θέλει να μας γυρίσει στα χρόνια της ΕΡΕ και της υποτέλειας, για να ξεπληρώσει τα γραμμάτια υποτέλειας που έχει υπογράψει στους Βιομήχανους.   

Απεργιακές συγκεντρώσεις έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί σε όλην την χώρα, ενώ και το απόγευμα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις με συλλαλητήρια διαμαρτυρίας. Επιτυχημένη κινητοποίηση το πρωί είχαμε και στην Πάτρα, ενώ δύναμη των ΜΑΤ φρουρούσε εξ αποστάσεως για τον φόβο επεισοδίων, που όμως δεν ξέσπασαν, καθώς πρυτάνευσε η ωριμότητα του εργατικού κινήματος. 

Το απόγευμα στις 7, το αντεργατικό έκτρωμα θα συζητείται στη Βουλή, όλη η Ελλάδα συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο, ενώ και το το ΕΚ Πάτρας έχει προκηρύξει κινητοποίηση διαμαρτυρίας, στην οποία καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν.

 

 

 












 


















 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: