ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Υψηλή θνησημότητα στη ΜΕΘ covid του Αγρινίου

 

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, μιλά για «αυξημένο ποσοστό θνητότητας» αλλά όχι 100%


Μία τρομακτική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το πορτάλ agriniopress.gr όλοι οι ασθενείς που μεταφέρθηκαν με κορονοϊό  στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν αποβιώσει!

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν περιπτώσεις ασθενών από το Αγρίνιο που μεταφέρθηκαν σε ΜΕΘ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο Πατρών και παρουσίασαν βελτίωση εξερχόμενοι από τη ΜΕΘ. 

Όπως καταγράφει και μεταδίδει το πορτάλ, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Αγρινίου επισημαίνουν  ότι «ένα ποσοστό 50% ή 60% ή και 70% μπορεί να είναι αποδεκτό, αλλά το 100% είναι εξωπραγματικό».

Μάλιστα σύμφωνα με το Open tv, το θέμα απασχόλησε το ΔΣ του εν λόγω νοσοκομείου το οποίο αποφάσισε να διεξάγει έρευνα. Μετά τις περιπτώσεις θανάτων, που αφορούν ολικά όσους πέρασαν από το νοσοκομείο, κάτι που έγινε αντιληπτό από τα τοπικά μμε, η Διοίκηση του νοσοκομείου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και υπόλογη απέναντι στους ελεγκτικούς διοικητικούς παράγοντες της Πάτρας.

Η 6η ΥΠΕ επιβεβαιώνει την υψηλή θνησημότητα

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, μιλά για «αυξημένο ποσοστό θνητότητας» στο νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «εσφαλμένα» τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για 100% θνητότητα, αλλά και δεν προσδιορίζει ποσοστό.

Έτσι, ωστόσο διερευνώνται «μέσω των αρμόδιων κλιμακίων» οι «όποιες διοικητικές παραλείψεις» κατά το νοσοκομείο.

Παράλληλα, η 6η ΥΠΕ σημειώνει ότι ζητήθηκαν «από το Διοικητή του ΓΝ Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη οι απαραίτητες διευκρινίσεις σε σχέση με τις ενέργειες που όφειλε να κάνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου. 

Ήτοι:

  • Γιατί το ΓΝ Αγρινίου δεν ενημέρωσε την 6η ΥΠΕ σε σχέση με την αυξημένη θνητότητα στη ΜΕΘ-COVID, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας;
  • Έθεσε το θέμα ως όφειλε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου;
  • Γιατί δεν ζήτησε εγκαίρως τη συνδρομή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: