ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ανησυχία στους παρηκούντες την... Ιερουσαλήμ!

Φωτογραφία αρχείου Isologiou G. Mosxou, Πατρινό Καρναβάλι 1-3-2020, χωρίς τον Δήμο Πατρέων, αλλά με παρούσα την Πρόεδρο Ηρα Κουρή της Καρναβαλικής Επιτροπής.

Η άρνηση παροχής στέγης στα καρναβαλικά πληρώματα  οδήγησε σε ''πετροβολισμούς''  διά των διαρροών της υπόκλισης και των ''ωσαννά εν τοις... Μαιζώνοις'' όπου και η έδρα  Πελετίδη


Συνάντηση κάλεσε πριν μία εβδομάδα ο δήμαρχος Πατρέων με τα  καρναβαλικά πληρώματα και με αντικείμενο  την εξομάλυσνη των σχέσεών του με αυτά.

Προς μεγάλη του έκπληξη δεν παρέστησαν παρά ολίγα πληρώματα (πληροφορίες κάνουν λόγο για καμιά δεκαπενταριά όλα κι όλα), ενώ τα ιστορικά πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού ήσαν βροντερά απόντα. Κι αυτό έχει βάλει σε ανησυχία τους παρηκούντες την.. Ιερουσαλήμ!

Ο λόγος της απουσίας τους όπως πληροφορείται το Istologio G. Mosxou, είναι το... ξεσπίτωμα των πληρωμάτων από το κτίριο της Όθωνος-Αμαλίας και το πέταμά τους στο Πετρωτό.

«Είναι εντελώς αναξιόπιστος ο κύριος Πελετίδης και αυτό του το έχουμε πει κατ' επανάληψη» είναι η επωδός των απόντων καρναβαλικών πληρωμάτων!   

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο εκπρόσωπος του ''Σπιράλ'' του κ. Ψωμά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι ''πετροβολισμοί''  διά των διαρροών της υπόκλισης και των ''ωσαννά εν τοις... Μαιζώνοις'' όπου και η έδρα  Πελετίδη.

Πλην όμως τούτοι οι καρναβαλιστές, δεν το έχουν και σε τίποτα να στήσουν δικό τους Καρναβάλι, εάν δεν αλλάξει ο Δήμος την τακτική του. Δηλαδή οι Σταλινικοί εάν δεν απαρνηθούν την πολιτική του Σοσιαλιστικού Υπερεαλισμού στην Τέχνη, ήτοι στον έλεγχό της από το κομματικό δεσποτάτο της Μαιζώνος!

Έτσι καθώς η πλειοψηφία των καρναβαλικών πληρωμάτων παραμένει άστεγη, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι για το καλό του Πατρινού Καρναβαλιού, θα αλλάξουν μυαλά στο Δήμο, οι ιθύνοντες. Και θα το αποδείξουν στη νέα συνάντηση υλοποιώντας τα περί παροχής στέγης στα άστεγα πληρώματα!       

Δεν υπάρχουν σχόλια: