ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ο Νικ. Καραθανασόπουλος, παραιτήθηκε από το Περιφερειακό

 



Επικεφαλής ορίστηκε η περιφ. σύμβουλος Αναστασία Αγγελοπούλου και νέος σύμβουλος ο Γρηγ. Συμεωνίδης


Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας», ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, ο Γρηγόριος Συμεωνίδης, ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Ο κ. Συμεωνίδης έχει εκλεγεί στην Π.Ε. Αχαΐας και καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος, Νικολάου Καραθανασόπουλου, βουλευτή του ΚΚΕ στην Αχαΐα, που ήταν και επικεφαλής του συνδυασμού.

Με την αποχώρησή του, επικεφαλής ορίστηκε η περιφερειακή σύμβουλος Αναστασία Αγγελοπούλου. Μετά την πράξη ορκωμοσίας ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τον νέο περιφερειακό σύμβουλο και ευχήθηκε «καλή επιτυχία και εποικοδομητική άσκηση των καθηκόντων του επ΄ ωφελεία των πολιτών».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: