ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

 

Παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου στον ΕΛΓΑ  για τις ζημιές στα εσπεριδοειδή

 

Να υπάρξει η δυνατότητα κάλυψης της απώλειας παραγωγής των ζημιωθέντων καλλιεργειών εσπεριδοειδών στις Περιφερειακές Ενότητες  Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας   από  πρόγραμμα του ΕΛΓΑ  επισημαίνει σε επιστολή που απέστειλε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος στον πρόεδρο του ασφαλιστικού οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο.  Όπως τονίζεται σε αυτήν, σύμφωνα και  με τις εκτιμήσεις των γεωπόνων των υπηρεσιών αγροτικής ανάπτυξης της Περιφέρειας το  πρόβλημα  παρουσιάστηκε φέτος στην ανθοφορία και την  καρπόδεση των καλλιεργειών.

«Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ζητάμε τη βοήθειά σας, ώστε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες σας, να υπάρξει η δυνατότητα κάλυψης της απώλειας παραγωγής των ζημιωθέντων καλλιεργειών από κάποιο πρόγραμμα του οργανισμού, ώστε να μετριασθεί η οικονομική απώλεια αυτών των παραγωγών, αφού οι καλλιεργητικές φροντίδες πρέπει να γίνουν. Ελπίζουμε στην  κατανόησή σας αντιλαμβανόμενοι την απόγνωση αυτών των ανθρώπων και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία» αναφέρεται στην επιστολή.   

 


Ν. Φαρμάκης:
Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν προβλήματα

Για τις εργασίες συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πατρών – Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, αλλά και στο Δήμο Καλαβρύτων ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, που επισκέφθηκε τα έργα συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Έργων της ΠΔΕ Χρήστο Καραγγιάννη και ΠΕ Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο.

«Με σχεδιασμό και συστηματική δουλειά αναβαθμίζουμε  το επαρχιακό οδικό  δίκτυο Πατρών - Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, όπως άλλωστε παρεμβαίνουμε με αντίστοιχες εργολαβίες στις Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας» είπε. 

Ο κ. Φαρμάκης ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης επικινδυνότητας σε προστατευτικό τοιχίο στην Βλασία, ενώ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στο έργο αποκατάστασης της γέφυρας που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών – Καλαβρύτων, στη θέση Σκεπαστό. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα διευθετούνται από τον ΟΤΕ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει, πράγμα που θα επιτρέψει και την έναρξη των εργασιών επισκευής και διαπλάτυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: