ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Και το 2019 πάλι ήταν ακαταλαβίστικο το ίδιο πανό

 


Δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα ο Πάιτ, μέχρι που κάλεσε δίπλα του ειδικό μεταφραστή με γνώσεις στην κινεζική και στην γλώσσα των Μάου Μάου!

Κ. Πελετίδης - Τζ. Πάιτ κόβει κορδέλα στο ξενοδοχείο Μωρέα, συμπαραβρισκόμενος με τον Αμερικανό πρέσβη Τζ. Πάιτ.

 

«Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στη συμμετοχή του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ, στο συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα» ενημερώνει σημερινή ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του συνεδρίου της εφημεριδάς ''Πέλοπόννησος'' Πατρών.

Παράλληλα το Σάββατο μεθαύριο αναμένεται να έρθει στην πόλη ο Αμερικανός πρέσβης και να μιλήσει στο συνέδριο της ''Πελοποννήσου'' που διεξάγεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της πατραϊκής οινοποιητικής επιχείρησης Αχάϊα Κλάους, συμπαρακαθήμενος, στην πρώτη σειρά των καθισμάτων για τους επισήμους μαζί με τον Δήμαρχο Πατρέων. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα ακολουθήσει αναμνηστική  φωτογράφηση των παρόντων επισήμων!

Κι επειδή από την προηγουμένη ημέρα Παρασκευή, θα έχει θερμανθεί το πολιτικό αντιαμερικανικό κλίμα με συγκέντρωση  μελών του ΚΚΕ στην πλ. Γεωργίου, όπου θα αναλάβει να εγείρει τα πνεύματα στα μέλη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος με συνθήματα αγκιτάτορα, ίσως και να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για φωτογράφιση του προλετάριου Πελετίδη από κοινού με τους εκπροσώπους της αστικο-τσιφλικάδικης μάζας των καταπιεστών. Δηλαδή μπορεί και να αρνηθεί ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελτίδης, σηκώνοντας το λάβαρο της επαναστατημένης γενιάς των... προλεταρίων της οδού Μαιζώνος!

Έτσι, νέος γύρος αντιπαραθέσεων αναμένεται από την δημοτική Αρχή, που επηρεάζεται από το ΚΚΕ, σε θέματα φιλοξενίας καπιταλιστών στην πόλη. Η στάση της δημοτικής Αρχής του κ. Πελετίδη  είναι γνωστή από το 2019 όταν ο Αμερικάνος Πρέσβης είχε έρθει στην Πάτρας ως προσκεκλημένος του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών για να συμμετάσχει στον Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας.

Ενολίγοις ο Τζ. Πάιτ δεν είναι επιθυμητός, από την στιγμή που γίνεται γνωστή η θέασή του δίπλα στον κ. Πελετίδη!

Ο Τζέφρι Πάιατ τότε το 2019, κάνοντας την προθέρμανση με το ποδήλατο του στην πλατεία Γεωργίου έβλεπε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης ένα τεράστιο πανό που είχε κρεμαστεί, στο οποίο αναγραφόταν ότι ήταν ανεπιθύμητος.

Αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα, μέχρι που κάλεσε δίπλα του ειδικό μεταφραστή με ειδικές γνώσεις στην κινεζική και στην γλώσσα των Μάου Μάου!

Το ΚΚΕ Αχαΐας, αλλά και οι οργανώσεις της ΚΝΕ, εκπροσωπώντας τον.. λαό και με την σύμφωνη γνώμη του Κ. Πελετίδη, έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα εκφράσουν με κάθε τρόπο στον πρέσβη ότι είναι ανεπιθύμητος!

Γι αυτό στήθηκε και το πανό που μαρτυρά τις επιθυμίες του κόμματος.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι η παρακάτω:

 


 

«Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στη συμμετοχή του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ, στο συνέδριο που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στην παρουσία του πρεσβευτή των δολοφόνων ιμπεριαλιστών που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την υφήλιο για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους, αυτών που ο λαός μας έχει καταδικάσει στη συνείδησή του ως φονιάδες των λαών!

Ο λαός της πόλης πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του!

-Αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

-Να κλείσουν όλες οι βάσεις και η Σούδα.

-ΟΧΙ πυρηνικά στον Άραξο.

-Καμιά νομιμοποίηση της παρουσίας των διεθνών εγκληματιών των λαών στην περιοχή μας!

Είναι ανεπιθύμητος ο Πάιατ για όλους τους εργάτες, τον λαό της περιοχής μας, τη νεολαία. Να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του Νομού μας να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Ιούνη, μέρα παρουσίας του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο συνέδριο, στις 7:30μμ στην πλ. Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: